Kom jij ook naar onze HUIDscandag?

Op donderdag 29 maart organiseert Sibella de HUIDscandag.

Een super leuke dag waarbij wij gratis en vrijblijvend de conditie van jouw huid opmeten.

Wat kan je verwachten?

  • Met een ultrasoon echotoestel meten we de conditie van je huid.
  • We bekijken in detail de conditie van jouw bindweefsel en collageen
  • We bekijken de oorzaken van een droge, gevoelige en grauwe huid
  • Daarnaast krijg je vrijblijvend advies, over hoe nutricosmetics je huid kunnen verbeteren

Hoe gaat de meting in zijn werk?

Gezellig bij een tasje thee geven wij wat uitleg over je huid. Wij bekijken tijdens de HUIDscandag niet alleen je gelaat. We meten de algemene conditie van huid. Daarom maken we de echo ook op je arm. Op de echo kunnen wij kijken hoe het gesteld is met je bindweefsel en collageen, maar we gaan ook bekijken hoe het komt dat jij met bepaalde kwaaltjes te kampen hebt. Na de scan bespreken wij onze bevindingen samen met jouw en adviseren we welke nutricosmetics ideaal zijn om jouw huid te optimaliseren. Je gaat naar huis boordevol informatie en een leuke goodiebag.

Wat zijn nutricosmetics?

De HUIDscandag staat volledig in het teken van onze huid. Niet alleen de conditie van ons gelaat, maar de huid van ons volledige lichaam. Droge benen, overgevoeligheid, zonne-allergie, verslapte huid, anti-aging, couperose,… Alles staat in samenwerking met de gezondheid van ons lichaam. Voldoende vitaminen en mineralen zijn daarom een noodzaak. Jammer genoeg halen maar weinig mensen voldoende voedingsstoffen enkel en alleen uit onze voeding. Daarom maken wij gebruik van Nutricosmetics of huidvitaminen. Deze vitaminen zijn speciaal ontwikkeld om de kwaliteit van onze huid te verbeteren. Een ideale huid hangt niet alleen samen met welke producten we op onze huid smeren, maar ook welke voedingsstoffen we aan onze huid geven. Wij stellen deze dag volledig in het teken van een gezonde levensstijl.  Onderstaand filmpje geeft hiervan een mooie weergaven van nutricosmetics.

Hoe kan je inschrijven?

Wij plannen voor iedereen apart een moment in onze agenda. Schrijf je daarom in door te mailen naar info@sibella.be. Wees er tijdig bij want de plaatsen zijn beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *