Powerslim start met Powerslim Balance

Op zaterdag 17 maart vertrok ik vroeg naar Nederland. Het was het jaarlijkse Powerslim congres, maar dan nog extra feestelijk. Powerslim bestaat dit jaar 10 jaar en daarom hadden ze nog iets extra speciaal voorzien. 

Heel nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes vertrok ik naar Nederland. 

Het Congres ging door in het Van Der Valk hotel in Houten. Een prachtige locatie voor deze feestelijke dag. Wij kregen ons programma met een aantal interessante sprekers. Vol met lekkers van Powerslim kon deze dag beginnen. 

Om hun 10 jarig bestaan te vieren wou Powerslim iets extra. Daarom zijn ze aan tafel gaan zitten met enkele Powerslimmers om te horen hoe wij ons als center nog kunnen verbeteren en hoe Powerslim voor jullie nog beter kan. Eigenlijk kwamen alle onderzoeken maar op één ding neer. Powerslim is lekker, eenvoudig, makkelijk,… maar wat na powerslim? Zijn er nog manieren om het gewichtsbehoud makkelijker te maken? 

 

De afgelopen maanden heeft Powerslim zich volledig toegespitst op deze hulpvraag.

Het absolute hoogtepunt van deze leerzame dag: Powerslim Balance

Powerslim Balance is niet om af te slanken, maar om minder koolhydraten te eten zodat jullie je slanke lijn makkelijker kunnen behouden. De producten zijn 40 – 60 % lager in koolhydraten dan de klassieke producten uit de supermarkt. Daarnaast zijn ze ook rijk in eiwitten. Het assortiment bestaat uit producten voor ontbijt, snacks, ijsjes en pasta’s. Ideaal als een gezonde aanvuling op je klassieke voeding. 

De producten zijn lager in eiwitten en hoger in koolhydraten dan de klassieke Powerslim producten. Omdat we met PowerSlim Balance niet willen werken op afslanken, maar puur op gewichtsbehoud. Mede hierdoor zijn ze ook in prijs een stuk lager dan de klassieke powerslim, maar zeker zo lekker. Een product om blijvend minder koolhydraten te eten en makkelijk je gezonde levensstijl verder te zetten. 

Ideaal en vooral super makkelijk om je gewicht te behouden. 

Ben jij ex-powerslimmer en benieuwd naar Powerslim Balance? Maak eventjes een gratis Powerslim opvolg afspraak en wij leggen je met plezier de werking van Powerslim Balance uit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *