Nooit meer scheren door laser ontharing

Maak je nu al klaar voor de zomer! Gladde benen, oksels en bikini… want hé we willen toch niet dagelijks lopen scheren in de zomer? Dan nog als resultaat die rode bultjes en ontstekingen van het scheren… Dat kan allemaal verleden tijd zijn door laser ontharing.

Afhankelijk van je haargroei zul je 6 tot 8 behandelingen nodig hebben. Wanneer je tijdig start zullen je haartjes al aanzienlijk verminderd zijn tegen de zomer. 

Doordat de laser de haarwortel verwarmt zal het haar loslaten en de wortel geen nieuw haar meer laten groeien. Na iedere behandeling zal de haargroei lichter worden totdat de stamcellen daadwerkelijk zijn uitgeschakeld. De behandelde haartjes komen nooit meer terug. De ontharingsbehandeling kan een beetje gevoelig zijn maar dit is goed te verdragen. De huid kan wat rood kleuren en geïrriteerd aanvoelen maar dat zal snel verdwijnen. Na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dagelijkse werkzaamheden. De laserbehandelingen worden uitgevoerd met de Alma SHR laser, dit is één van de allerbeste lasers op de markt.

 

SHR is een nieuwere procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld. De SHR behandeling is kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.

Wil jij zeker zijn dat de laserbehandeling bij jou werkt? Stuur een mailtje voor een gratis proefbehandeling. Wij behandelen gratis 1 oksels. Na 10 dagen zie je de beschadigde haartjes uitvallen. Je bent dus zeker van je resultaat.

Wil je meer informatie over onze laser behandeling klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *