Afslanken met PowerSlim

De beslissing om af te slanken, is een hele stap. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen…

PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Het PowerSlim programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

Het programma kent drie fases, opgedeeld zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.

De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

PowerSlim doet je snel, makkelijk en lekker afslanken!

Ervaring

Mijn naam is Gwen van den Hondel. Ik kamp al sinds dat ik klein ben met overgewicht. Alle diëten van het alfabet geprobeerd, van crash dieet tot koolhydraatarm. In het begin werkte het even, maar wat eraf ging kwam er net zo snel weer aan. Het jojo effect, 10 kilo eraf, 15 kilo eraan. 

Totdat ik mijn zwaarste gewicht ooit had bereikt, een getal met 3 cijfers.

Ik begon me steeds meer te verstoppen en at mijn gevoelens weg, de bekende emotie eter.

Vrijblijvend heb ik een afspraak gemaakt en besloot ik om met het PowerSlim afslankprogramma te beginnen. Ik kan je vertellen, ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een afslankprogramma. Je mag zes keer per dag genieten van lekker eten. 

Ik voel me weer fantastisch en heb energie voor 10.  De verhullende kleding ligt nu in de prullenbak. Welkom maat 38!

Kostprijs

De kostprijs van PowerSlim is afhankelijk van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent. Over het algemeen kan je aannemen dat een PowerSlim maaltijd ongeveer € 2,50 kost per maaltijd.

Je gaat van start met een PowerSlim Starterspakket. Het PowerSlim starterspakket kost € 159,00. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching door de diëtiste is tijden het PowerSlim afslanktraject GRATIS.

De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 15 minuten.

Bestel Powerslim online. Vraag je toegangscode aan via info@sibella.be.