Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best moeilijk zijn. Onder mijn begeleiding sta je er niet alleen voor. Ik help je op weg naar een gezonde levensstijl, een stabiel gewicht en voldoende energie.

Ik ben jou motiverende coach, maar ook je stokje achter de deur voor deskundig advies.

Samen gaan wij voor een blijvend resultaat!

Jouw Diëtiste

Mijn naam is Steffi Van Kerkhoven, diëtiste. In 2014 behaalde ik mijn diploma aan de Hogeschool Leuven. Ik heb een passie voor gezonde voeding, lekker eten, koken en genieten van het leven. Ik streef ernaar om al deze items in mijn voedingsadvies te laten terugkomen.

Meer en meer mensen hebben te kampen met een ongezonde levensstijl, overgewicht en bijhorende hart- en vaatziekten. Daarom specialiseer ik mezelf in de begeleiding naar een gezond gewicht en levensstijl.

Jouw afslank Traject

Intakegesprek (60 min.)

De eerste consultatie is een kennismakingsgesprek. In het eerste gesprek verzamel ik informatie over je verwachtingen, doelen, mogelijke klachten, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden. Je huidige levensstijl is namelijk de basis voor een nieuwe levensstijl. Ook komen jouw verwachtingen naar mij toe aan bod.

Daarnaast worden enkele metingen uitgevoerd zoals het gewicht, middelomtrek, vetpercentage en spiermassa. Je krijgt een uitleg rond gezonde levensstijl en gezonde voeding waarbij we ook jouw manier van eten en leven samen kort evalueren. Zo weet je al meteen waar je kan starten.

Advies (45 min.)

Na ons intake gesprek werk ik voor jou een persoonlijk dagschema uit rekening houdend met jouw doel, eetgewoonten en persoonlijke omstandigheden.

Na 1 week krijg je tijdens het tweede consultatie jouw persoonlijke dagschema met een uitgebreide uitleg over het schema en gezonde voeding.

Op het einde van dit gesprek kan je al je bijkomende vragen nog stellen zodat je 100% klaar bent om je persoonlijke afslank traject te starten!

Coaching (15-30 min.)

De opvolg consultaties worden samengesteld op basis van vraag en aanbod. Je krijgt steeds ruim de tijd om vragen te stellen.

Bij iedere consultatie voeren we een meting uit en wordt je begeleid naar jouw streefdoel. Ook zal ik wanneer nodig tips en advies geven voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, feestjes en vakanties.

Ik ben er om jou te steunen en te coachen!

Hoe vaak kom je best op coaching gesprek?

Dat is heel erg persoonlijk. Sommige mensen hebben genoeg aan kennismaking, advies en 2 opvolggesprekken. Andere komen om de paar maanden om een stokje achter de deur te hebben.

Tarieven

Als erkende diëtiste kan je bij verwijsbrief van de huisarts een terugbetaling krijgen van je mutualiteit. Raadpleeg je mutualiteit voor verdere informatie.