ICOONE®​ (enkel in Leuven)

ICOONE®​

Kies uit volgende behandelingen:

De icoone® is een huidverstevigende behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van een mechanische bindweefselmassage voor het lichaam, gelaat en hals. Dit is een niet-chirurgische en pijnloze behandeling. 

Wij bieden deze behandeling enkel aan in onze vestiging in Wilsele (Leuven). 

ICOONE®​ (enkel in Leuven)

Overzicht

ICOONE®

Wil je graag cellulitis verminderen, vet-en vochtophopingen aanpakken, de bloedcirculatie verbeteren en je huid verstevigen en tegelijkertijd je lichaam en of gelaat liften?

De icoone® behandeling combineert de kracht van led en laser om mechanische stimulatie te veroorzaken die diep onderhuids doordringt en vetcellen vloeibaar maakt. De toevoeging van de laser zorgt ervoor dat we de behandelzone kunnen afslanken. 

De bindweefselmassage en lymfedrainage zorgen voor extra afvoer van het vrijgemaakte vet via het lymfesysteem. Bovendien verbetert de celstofwisseling door meer zuurstof en voedingsstoffen, wat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Hierdoor wordt het alveolaire netwerk gestimuleerd, wat resulteert in een verstevigde huid en vermindering van rimpels.

Om optimaal resultaat te behalen, adviseren wij een kuur van 10 à 15 behandelingen voor het lichaam afhankelijk van het resultaat dat je wil bereiken en de conditie van de huid. Voor het gelaat raden we ong. 5 behandelingen aan. 

Bij de icoone® wordt altijd het hele lichaam behandeld, waar we intensiever werken op specifieke focuszones. Deze focuszones zijn onder andere de:

  • Bovenarmen
  • Silhouet
  • Love Handles
  • Buik
  • Binnen- en buitenkant bovenbenen
  • Billen
  • Knieën 
  • Kuiten

Ook het gehele gelaat en de hals kan behandeld worden met de icoone® en zal zorgen voor een verstevigend en anti-aging effect. 

Prijslijst

caso-4 caso-4-d
caso-1 caso-1-d
caso-3-1-2 caso-3-d-1
caso-6 caso-6-d-
Face-1 Face-1-d
Face-3 Face-3-d-1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.