Afslanken met Powerslim

Afslanken met Powerslim

Kies uit volgende behandelingen:

Op een gezonde manier gewicht verliezen is vaak moeilijk. Daarom kiezen wij bij Sibella voor het PowerSlim Programma.

Onze diëtiste Steffi & Voedingscoaches begeleiden je tijdens het hele traject naar naar een gezond gewicht, verandering van levensstijl en coachen je bij het gewichtsbehoud.

Afslanken met Powerslim

Overzicht

Powerslim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.
Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.

De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

PowerSlim doet je snel, makkelijk en lekker afslanken!

De kostprijs van PowerSlim is afhankelijk van hoeveel gewicht je wil verliezen en hoe lang je daarmee bezig bent. Over het algemeen kan je aannemen dat een PowerSlim maaltijd ongeveer € 2,50 – €3,50 kost per maaltijd.

Je gaat van start met een PowerSlim Starterspakket. Het PowerSlim starterspakket kost € 159,00. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching door de diëtiste is tijden het PowerSlim afslanktraject GRATIS.

De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 15 minuten.

Voor de start kom je eerst langs voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat jij powerslim volledig leert kennen en je voor de volle 100% achter dit avontuur staat.

Samen gaan wij voor een blijvend resultaat!