Wat is anti-aging ?

Anti-aging verwijst naar het proces en de reeks maatregelen die worden genomen om het verouderingsproces van de huid te vertragen en de tekenen van ouderdom te verminderen.

Het verouderingsproces van de huid wordt beïnvloed door zowel interne als externe factoren. Natuurlijke veranderingen in collageen- en elastineproductie, evenals genetica en hormonale schommelingen, spelen een rol in hoe onze huid ouder wordt. Externe factoren zoals blootstelling aan de zon, vervuiling en levensstijlkeuzes kunnen het verouderingsproces versnellen.

We bieden bij Sibella een scala aan anti-agingbehandelingen en -diensten die zijn ontworpen om de jeugdige uitstraling van je huid te behouden en te herstellen. Van huidverjongende gezichtsbehandelingen tot geavanceerde technologieën zoals lasertherapie en microneedling, we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Wij werken op een natuurlijke manier om de huid te stimuleren. Bij een te zware veroudering kan doorverwijzing nodig zijn.

Huidtrajecten

Onze speciaal ontworpen huidtrajecten zijn de sleutel tot het onthullen van jouw meest stralende en gezonde huid. Deze uitgekiende combinaties van behandelingen en thuisproducten zijn ontworpen om jouw huidproblemen doelgericht aan te pakken en te transformeren. Met onze huidtrajecten investeer je niet alleen in behandelingen, maar ook in jouw zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid.

Huidtraject Anti-aging

Wk 1: Huidscan + Peeling Level II + Led therapie 

Wk 3: Peeling Level II+ Led therapie

Wk 5: Peeling Level II +Led therapie

Wk 7: Peeling + Vivace + Led Therapie 

Wk 11: Peeling + Vivace + Led Therapie 

Wk 15: Peeling + Vivace + Led Therapie

Wk 19: Opvolging Huidscan – einde traject  

Huidtraject Anti-aging

6 behandelingen + opvolging + 7 thuisproducten
1311
  • Normaal prijs: €1685
  • Betaling in 3 termijnen: €440,33
Actie

Betaal je huidtraject in 1 of 3 keer!

Nu kan je ook genieten van onze huidtrajecten en betalen in 3 termijnen!

Koop je huidtraject hier aan en reserveer je afspraak via ons online boeking systeem.