Kunstnagels

Kunstnagels

Kies uit volgende behandelingen:

Mooie verzorgde handen zijn ons visite kaartje. Daarom zet Sibella een team van specialistes klaar die geschoold zijn in manicure, gelish en gelnagels.  Zo voorzien wij jouw van prachtig verzorgde handen.

Bij Sibella streven we naar kwaliteit en professionaliteit. Door regelmatige bijscholing blijven we steeds up to date van de nieuwste technieken.

Kunstnagels

Overzicht

Gelnagels

Met gelnagels geef je jouw nagels een volledige make-over. Langer, steviger en de mooiste vormen worden voor jouw gemaakt.

In tegenstelling tot een Gelish is gel een echte kunstnagel. Hiermee kunnen wij de lengte en vorm van je nagel volledig aanpassen. Het voelt veel steviger aan dan een nagellak of gelish, maar je zal ook duidelijk kunnen waarnemen dat wij te maken hebben met een valse nagel.

Wil je enkel eenmalig een kleurtje op je nagels? Kies dan liever voor gelish. De verwijdering zal minder schadelijk zijn voor je eigen nagels.

Gelish / Soak off polish

Gelish is een natuurlijke laklaag die maar liefst 3 weken op je nagels blijft zitten.

Het is minder schadelijk voor je nagels dan de klassieke gelnagel. Gelish kan enkel op je natuurlijke nagel worden geplaatst.

Hierbij zijn verlengingen niet mogelijk. Heb je toch graag verlengingen? Kies dan voor gelnagels

Bijwerkingen van je kunstnagels

Gemiddeld is een bijwerking nodig tussen de 3 tot 4 weken. Ben je toch eerder een nageltje kwijt?

Tot 1 week na plaatsing herstellen we deze volledig gratis. Nadien rekenen wij 3 euro per nageltje aan.

Heb je reeds langer dan 4 weken je kunstnagels? Dan kunnen wij geen herstelling meer uitvoeren, maar zal een volledige bijwerking noodzakelijk zijn.