Manicure & pedicure

Manicure & pedicure

Kies uit volgende behandelingen:

Een manicure of pedicure is bij Sibella even verwennerij. Tijdens een tasje koffie, thee of iets fris zorgen onze gediplomeerde specialisten voor een ontspanningsmomentje.  

Een mooi lakje op de handen of voeten of heb je juist klachten zoals velletjes, grove nagelriemen, ingegroeide nagels, eelt, … Wij helpen je graag verder. 

Ontdek ons uitgebreid aanbod. 

Manicure & pedicure

Overzicht

Manicure

We vijlen de nagels in model, verzorgen de nagelriemen en huid. Optioneel kan je ook kiezen voor het lakken van je nagels of gelish.

Mag het net wat meer zijn? Tijdens onze SPA behandelingen krijg je als extra een verzorgende scrub en masker. Om af te sluiten verwennen we jouw met een heerlijke massage van handen.

Pedicure

Bij Sibella heb je de keuze uit 3 soorten pedicures. 

Een korte snelle verzorging? Dan is de mini pedicure iets voor jou. We knippen en vijlen de nagels zodat de voetjes mooi verzorgd zijn. 

Bij de medische pedicure richten we ons op het in orde brengen van de volledige voet. Denk aan het verwijderen van eelt, de behandeling van ingegroeide nagels, …  

Mag het net wat meer zijn? Tijdens onze SPA behandelingen krijg je als extra een verzorgende scrub en masker. Om af te sluiten verwennen we jouw met een heerlijke massage van de voeten.

Optioneel kan je ook kiezen voor het lakken van je nagels of gelish.