Permanente make-up

Permanente make-up

Kies uit volgende behandelingen:

Wenkbrauwen

Ogen

Wil je graag continu genieten van een gemaquilleerde look of ben je uiterst gevoelig waardoor je geen make-up kan verdragen? Dan is permanente make-up iets voor jou.

Onze PMU Artist heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up met een natuurlijk resultaat en bespreekt samen met jou de mogelijkheden om de mooiste look te creëren.

Permanente make-up op jouw maat?  We kijken naar de vorm van je oog en bepalen zo samen met jou welke eyeliner het best bij je past!

Klaar voor een stralende blik?

Permanente make-up

Overzicht

Ogen

Je ogen krijgen meer expressie door ze te accentueren met een prachtige eyeliner. En dit boven of onder het oog.

Deepliner

Deepliner wordt net aan de wimperrand geplaatst, waardoor de wimpers veel voller lijken. Deze vorm van eyeliner is geschikt voor mensen die weinig make-up dragen en toch een frisse look willen.  

Eyeliner

Eyeliner is de meest gekende vorm van PMU aan de ogen. Hierbij gaan we naast de Deepliner ook een lijntje maken op het ooglid. Deze techniek is geschikt voor mensen die dagelijks make-up dragen. De dikte van het lijntje wordt samen besproken

Wenkbrauwen

Zijn je wenkbrauwen niet duidelijk genoeg? Heb je geen of weinig wenkbrauwhaartjes, of is de vorm niet duidelijk?

Met permanente make-up corrigeren we ze op een natuurlijke manier. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huidtype kiezen we welke vorm of kleur het best bij je past.

Powder-brows

Powder Brows worden machinaal geplaatst waardoor er meer en intenser pigment wordt afgegeven. Door de manier van plaatsen lijkt het alsof je wenkbrauwen met poeder zijn bijgewerkt. Deze methode is ideaal wanneer je je wenkbrauw vorm wil veranderen of je gewoon bent van reeds je wenkbrauwen bij te tekenen. 

Ombre-brows

De Ombre Brows zijn poeder wenkbrauwen die naar het begin toe lichter worden. Zo krijg je een zachte overgang in je wenkbrauwen. Dit ziet er net wat natuurlijker uit dan een volledige Powder Brow. 

Microblading

Microblading is de meest naturel vorm van PMU. Door het manueel krassen van de haartjes worden deze zeer fijn en zacht. Microblading is geschikt om je natuurlijke wenkbrauw voller te laten lijken. Het is minder geschikt om je wenkbrauw vorm te veranderen of voor mensen die gewoon zijn van hun wenkbrauwen bij te tekenen. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft PMU? 

Afhankelijk van je huidtype 1 tot 2 jaar. 

Wat is de prijs voor een bijwerking? 

 • Bijwerking tot 12 maand: 50% korting
 • Bijwerking tot 24 maand: 20% korting
 • Bijwerking na 24 maand: volledige prijs 

Ik heb reeds permanente make-up geplaatst door iemand anders, wat moet ik betalen? 

Wanneer je reeds permanente make-up hebt, maar deze is niet door ons geplaatst, betaal je de prijs voor een nieuwe set. Wij gaan je permanente make-up opnieuw uitmeten en tekenen zodat deze volledig naar de laatste normen geplaatst wordt. 

Hoe moet ik mijn PMU verzorgen na behandeling? 

 • 24 uur geen watercontact
 • 6 weken geen zonnebank
 • 4 weken geen sauna of zwembad
 • 2 weken geen make-up op het behandelde deel 
 • 1 week niet sporten 
 • 2 dagen niet natmaken
 • Niet krabben of korstjes verwijderen. 
 • 2 x per dag hydrateren met crème
 • Zo min mogelijk aanraken
Microblading voor Microblading na
voor microblading na microblading
voor microblading 2 na microblading 2
voor powder brows na powder brows
voor ombre brows na ombre brows beter
Deepliner voor Deepliner na

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.