Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Kies uit volgende behandelingen:

Waxing, epileren, shaping, kleuren & henna. Je komt buiten met mooi verzorgde wenkbrauwen.

Op zoek naar een meer permanente styling van je wenkbrauwen? Dan is permanente make-up iets voor jou.

Als je twijfelt over permanente make-up maar niet zeker bent of het iets voor jou is raden we altijd aan om eens henna brows uit te proberen!

Wenkbrauwen

Overzicht

Epileren

Met wax of een pincet epileren we jouw wenkbrauwen mooi in vorm. Onze specialistes luisteren naar je wensen en geven ja advies op maat!

Kleuren

Zijn jouw wenkbrauwen net te licht? Op een zachte manier geven wij de wenkbrauwen wat extra kleur. Wanneer de kleur net geplaatst is zal deze altijd iets donkerder zijn. Hou hier dus zeker even rekening mee. 

Wenkbrauwen stileren

We waxen en epileren je wenkbrauwen in een mooie vorm die past bij jouw gelaat. Om de wenkbrauwen helemaal af te maken plaatsen we ook een kleuring. Zo krijg je een volledige make-over van je wenkbrauwen.  

Henna brows

We waxen en epileren je wenkbrauwen in een mooie vorm die past bij jouw gelaat. Om de wenkbrauwen helemaal af te maken plaatsen we Henna.

Henna is tov de klassieke verf veel intenser van kleur. Ook je huid zal zichtbaar mee gekleurd zijn na deze behandeling.

Mogen je wenkbrauwen dus net wat feller opvallen, heb je zichtbare open plekjes in je wenkbrauwen of ga je graag voor een natuurlijk product? Dan is henna ideaal voor jou.

Na de kleuring is henna wat ‘geel’ van kleur. Door oxidatie wordt de kleur steeds donkerder en trekt de ‘gele’ ondertoon volledig weg.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.