Wimpers

Van wimperextensions tot een heuse wimperlift. Na een wimperbehandeling geniet jij van een mooie open blik. Mascara zal overbodig zijn.

Onze specialistes genieten regelmatig van gespecialiseerde opleidingen om up to date te blijven over de nieuwste trends en producten. 

Maak kennis met ons uitgebreid aanbod. 

 

Wimpers

Overzicht

Wimperlifting

Tijdens een wimperlifting behandelen we jouw eigen wimpers zonder het aanbrengen van extensions. Met deze techniek worden je eigen wimpers gelift, gekleurd & gekruld. 

Het resultaat is tot 2 maanden zichtbaar.

Wimpers kleuren

Heb jij lichte wimpertjes die al wel mooi gekruld zijn en wil je graag intens zwarte wimpers. Dan is de wimper kleuring iets voor jou.

De intense kleur blijft 4 to 6 weken.

Wimperextensions

Mag het toch net wat opvallender dan een wimperlifting? Dan zijn wimperextensions ideaal voor jou. Bij wimperextensions kleven wij synthetische wimpers op je natuurlijke wimper zonder hierbij met je huid in contact te komen. Bij wimperextensions kan je kiezen voor langere wimpers, volle wimpers of beide.

  • One by one wimperextensions: Ideaal voor op een natuurlijke manier je wimpertjes te verlengen.
  • Russian volume wimperextensions: Ideaal wanneer je vollere, opvallendere wimpers wil.

Onze specialiste bepaalt samen met jou hoe lang en vol de wimpertjes mogen zijn zodat ze niet je eigen wimpers gaan beschadigen.

Een goede hygiëne is aangewezen om zo lang mogelijk van je wimpertjes te kunnen genieten. Onze specialiste zal je ook een goede antibacteriële reiniging voor thuis adviseren. Deze is een must om de wimpertjes hygiënisch te houden. 

voor wimperlifting na wimperlifting
voor wimperlifting 4 na wimperlifting 4
voor wimperlifting 1 na wimperlifting 1-2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.