Wenkbrauwen epileren & kleuren

Wenkbrauwen Epileren

De wenkbrauwen accentueren onze gelaatsuitdrukking. Een wenkbrauw die perfect in vorm is maakt een wereld van verschil. Bij de epilatie wordt gebruik gemaakt van een pincet en filmhars. Nadien zal een verzorging worden aangebracht zodat de roodheid snel weg trekt.

€ 10,00

Wenkbrauwen kleuren

Heb je te lichte of te donkere wenkbrauwen voor jouw haarkleur? Dan is onze wenkbrauwkleuring iets voor jou! We starten met een kleurbepaling waarna de kleur wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Na inwerking blijft het kleurtje voor wel 4 weken.

€12,50

Wenkbrauwen stileren 

(epileren & kleuren)

De wenkbrauwen ondergaan een volledige make-over. Na epilatie worden de wenkbrauwen gekleurd en knipt.

 

€20,00

Henna Brows

(epileren & kleuren met henna)

Net als bij het verven met klassieke wenkbrauwverf gaat het bij Henna Brows op de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig. Kleine imperfecties in de wenkbrauw kunnen we zo opvullen. 

€30,00

Microblading

Bij Microblading tekenen we wenkbrauwhaartjes die amper te onderscheiden zijn van je echt haren. Zo kunnen we de vorm en volume van je wenkbrauwen aanpassen. Deze techniek wordt uitgevoerd door middel van kleine fijne krasjes die de look geven van meer haartjes. Het resultaat zijn mooie natuurlijke wenkbrauwen. Microblading is niet hetzelfde als permanente make-up. Het pigment bij microblading wordt minder diep in de huid gebracht, waardoor na 1 jaar bijwerking nodig is. 

Na je eerste behandeling heb je recht op 1 gratis bijwerking na 6 weken. Daarna krijg je een mooie korting als je na 1 jaar (50%) en 2 jaar (30%) je wenkbrauwen komt laten bijwerken. Heb je al microblading, maar is deze niet door ons geplaatst? Dan betaal je als nieuwe klant. Nadien heb je dan ook bij ons recht op de bijwerkingen. 

€300,00 (incl. bijwerking)