Cryo is een niet invasieve koude therapie die de huid gedurende 10 minuten blootstelt aan kou, wat de weerstand, doorbloeding en uitstraling van de huid verbetert. De Cryo Facial geeft de huid snel een boost door de collageenproductie te stimuleren, wat helpt bij het verminderen van rimpels. Door de extreme kou vernauwen en verwijden de bloedvaten, waardoor de bloedcirculatie toeneemt en de huid meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Dit verbetert de elasticiteit, stevigheid en algehele gezondheid van de huid. De behandeling is veilig, effectief en geschikt voor alle huidtypen.

Prijs

195 euro

Huidtype

Voor alle huidtypes

Behandelduur

60 – 75 min

Fire & Ice Facial 

Bij de Fire & Ice Facial gaan we Cryo (koudetherapie) combineren met radiofrequentie (warmtetherapie). 

Door de huid eerst op te warmen met radiofrequentie en daarna af te koelen met cryo krijgen we een mooi opspannend effect van de huid. Daarnaast gaat het de huideigen collageenproductie een echte boost geven. 

Ideaal bij: Anti-aging, huidversteviging 

Duur: 60-75 minuten

Prijs: €195 

Waarom kiezen voor cryo therapie? 

Wil je graag werken op huidverbetering, maar wil je geen last hebben van downtime. Dan is cryotherapie echt iets voor jouw. Het is een niet invasieve methode dus er worden geen wondjes op de huid gemaakt die moeten genezen. 

Deze behandeling kan het ganse jaar door worden uitgevoerd. 

Nazorg

Er is geen specifieke naverzorging noodzakelijk. 

Zoals na elke behandeling is het gebruik van zonbescherming aangewezen. 

Daarnaast kan je met de juiste thuisverzorging het effect van de behandelingen verlengen en verbeteren. Onze huidexperts helpen je hier graag verder bij.