Dermamelan Intimate is speciaal ontwikkeld om een gevoelige en intieme huidzone te behandelen. Of je nu ongemakken ervaart als gevolg van hyperpigmentatie, donkere vlekken of andere huidverkleuringen, dit innovatieve product biedt een effectieve oplossing op maat.

De zones waarvoor de Intimate Peel gebruikt kan worden, omvatten onder andere:

  1. Genitale Zone: Dit omvat het gebied rond de schaamstreek, inclusief de binnenste dijen, de schaamheuvel en de intieme delen. 

  2. Oksels: De oksels zijn een andere zone waar de Intimate Peel effectief kan zijn bij het behandelen van donkere vlekken en huidverkleuringen.

*We willen graag verduidelijken dat de Mesoestetic Dermamelan Intimate Peel van de genitale zone uitsluitend bedoeld is voor de gevoelige huidzones van vrouwen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te begeleiden en de behandeling op een comfortabele en respectvolle manier uit te voeren.

Het verloop van de behandeling

Stap 1: Dermamelan Intimate Peel. In onze praktijk brengen we de intimate peel aan op de zone met hyperpigmentatie. We doen hier een folie over zodat de peeling goed blijft zitten. (Duur +/- 30 minuten) 

Stap 2: Inwerktijd. De peeling blijft 2 uur opzitten. Je gaat de met de peeling naar huis. 

Stap 3: Na 2 uur mag je de peeling grondig afspoelen. Je krijgt van ons een maskertje mee naar huis om even de zone terug wat te kalmeren. 

Stap 4: Na 2 dagen Start je met de intimate gel elke avond bij aan te brengen op de behandelde zone. Deze gel krijg je van ons mee na je behandeling en zit bij in de prijs van de Intimate Dermamelan behandeling. 

Vanaf wanneer resultaten 

De snelheid waarmee je de eerste resultaten zult zien na een Mesoestetic Dermamelan Intimate-behandeling kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van de huidverkleuring, je huidtype, de reactie van jouw huid op de behandeling en de specifieke producten die na de behandeling worden gebruikt.

Over het algemeen kunnen de eerste tekenen van verbetering echter na enkele weken na de behandeling beginnen te verschijnen.

In veel gevallen kan je verwachten dat de huid geleidelijk aan helderder wordt en dat donkere vlekken en hyperpigmentatie beginnen te vervagen. Houd er rekening mee dat huidvernieuwing een geleidelijk proces is, dus het kan enige tijd duren voordat de volledige resultaten zichtbaar worden.

Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent de nazorginstructies van je professionele huidverzorgingsspecialist op te volgen. 

Vergeet niet dat de individuele resultaten kunnen variëren en dat het altijd het beste is om realistische verwachtingen te hebben en open te communiceren met je behandelaar over de voortgang en eventuele zorgen die je hebt tijdens het behandelproces.