11 – Daags Body & Mind Reset Programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. 

Heb jij last van een opgeblazen gevoel, suikerverslaving, grauwe huid, acné, vermoeidheid, … Dan is deze detox iets voor jou!

Cleanse & Revitalise detox brengt je lichaam in balans waardoor je energie flink toeneemt en je stofwisseling een boost krijgt. Je wordt slanker, gezonder en krijgt weer een stralende huid.  

Wat gaat er de komende 11 dagen gebeuren? 

In 3 logische fasen breng je je lichaam weer in balans, waardoor je bouwstoffen uit je voeding weer maximaal kunt opnemen. Het resultaat van een betere voedingsopname is een goede spijsvertering, snelle verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. 

De fasen:

1. Voorbereidingsfase (2 dagen).

De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen).

De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen).

De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.