Fillers – Hyaluronzuurfillers

Fillers – Hyaluronzuurfillers

Bij Sibella leggen we de nadruk op een veilige en deskundige benadering van schoonheidsverzorging. Daarom werken we nauw samen met een ervaren arts die gespecialiseerd is in injectables. We bieden de volgende injectables aan: botox, fillers en profhilo®️

Fillers zijn injecteerbare gels die zorgen voor hydratatie en volume. Fillers kunnen helpen om bepaalde gezichtskenmerken te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen

Wat zijn fillers?

Hyaluronzuurfillers zijn injecteerbare gels op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor hydratatie en volume. Het is een effectieve manier om gezichtskenmerken te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen. Anders dan bij chirurgische ingrepen bieden deze niet-invasieve behandelingen onmiddellijke zichtbare resultaten zonder langdurige herstelperiodes.

De aanwezigheid van een hyaluronzuurfiller varieert van 4 tot 12 maanden in het gezicht, afhankelijk van de injectieplaats, waarna het lichaam het vanzelf afbreekt. Het is essentieel dat een ervaren arts deze behandeling uitvoert, hoewel deze over het algemeen als veilig wordt beschouwd.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van hyaluronzuurfillers onder begeleiding van een ervaren professional voor een natuurlijke en verjongende uitstraling.

Fillers – Hyaluronzuurfillers

Overzicht

zONES

Kaaklijn

Zwakke kaaklijn versterken of herstellen voor meer evenwicht in het gezicht

Lippen

Lipvorm accentueren en subtiel toevoegen van volume

Jukbeenderen

Aanzetten van de jukbeenderen voor een v-shape van het gezicht

Neuslippenplooi

Neuslippenplooi verminderen voor een jeugdig uiterlijk

 

 

Kincorrectie

Naar voren brengen van kin voor correctie van het zij-aanzicht

Oorlelcorrectie

Versteviging van verzwakte oorlellen als gevolg van veroudering

Wangen

Vollere wangen bij volumeverlies door veroudering of gewichtsverlies

Marionetlijnen

Verminderen van marionetlijnen voor het verfrissen van het gezicht