Powerslim: Frisse Zomerstart

Wat is het frisse zomerstart programma? 

Gedurende 14 dagen gaan wij samen aan de slag met powerslim om ons figuur voor de zomer wat te corrigeren.

Ga je deze uitdaging volledig aan? Dan kan jij op deze 14 dagen wel 4 kg kwijtraken! En dat belonen wij dan natuurlijk met een super leuk geschenkje.

Waarom is deze frisse zomerstart zo leuk? 

Slechts 2 weken geef jij het beste van jezelf voor een top resultaat!

Wat is Powerslim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

PowerSlim doet je snel, makkelijk en lekker afslanken!

 • eet 3x per dag een gezonde maaltijd
 • geniet 3x per dag van een lekker tussendoortje
 • bezoek wekelijks je coach, die je tips geeft om het programma zo te volgen dat jij je doel zeker bereikt
 • boek snel resultaat
 • uit eten gaan zonder moeilijk te hoeven doen

Hoe gaat het in zijn werk? 

Stap 1: Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek. Hier geven wij alle info die je nodig hebt om met Powerslim te kunnen starten. Daarnaast gaan we je wegen en meten. Ben jij overtuigd om te starten? Dan neem je makkelijk en snel alle producten al mee. Start je met de frisse zomerstart? Dan ontvang je voor 14 dagen mailtjes met leuke receptjes, tips en de nodige motivatie.

Stap 2: Na 1 week kom je terug langs voor een weging. We bespreken wat goed en minder goed gaat en geven enkele tips. Je kan terug wat nieuwe producten aankopen die je nog nodig hebt.

Stap 3. Na 2 weken kom je opnieuw langs voor een weging en de bespreking van jouw resultaat. Wil jij nog graag wat extra kwijt? Geen probleem want je mag gerust langer doorgaan. Heb je je streefdoel bereikt dan help ik je erbij om je gewicht te behouden.

Wat is de kostprijs? 

Over het algemeen kan je aannemen dat een PowerSlim maaltijd ongeveer € 2,50 kost per maaltijd.

Je gaat van start met een PowerSlim Starterspakket. Het PowerSlim starterspakket kost € 159,00. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek! Start jij met de frisse zomerstart. Dan geven we jou 1 doosje powerslim cadeau twv €17,95.

De coaching door de diëtiste is tijden het PowerSlim afslanktraject GRATIS.

Wat mag je verwachten?

 • Een gratis intake gesprek
 • Het PowerSlim starterspakket voor €159,00 + 1 gratis doosje powerslim.
 • Een leuke voor en na foto
 • Een PowerSlim resultatenboekje, waarin we je vorderingen en je belemmeringen noteren
 • 14 dagen dagelijks leuke nieuwsbrieven met tips en recepten in je mailbox
 • Kan jij 4 kg verliezen op 2 weken? Dan krijg jij een gratis geschenkje!

Ervaring van Annick

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen?

Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan verschillende afslankprogramma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf. Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week weer bij mijn coach op de weegschaal ging staan.

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt! PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!