GRATIS E FIT/ICOONE TESTSESSIE

van 1 – 30 april 2024

Gedurende de maand april kan je langskomen voor een gratis E FIT en/of ICOONE testsessie.

Tijdens deze sessie kan je kennismaken met de behandeling, geven we extra uitleg en meten we ook het lichaam op.

E FIT testsessie is zowel beschikbaar in Leuven (Wilsele) als Diest (Schaffen). ICOONE testsessie is enkel beschikbaar in Leuven (Wilsele)

De eerste afspraak moet ingepland worden in de maand april

E FIT

E FIT gaat doormiddel van elektrische spierstimulatie de spieren gaan verstevigen. Hierdoor kan je dus je lichaam gaan verstrakken en afslanken. E FIT is zo samengesteld dat we op bepaalde zones iets intensiever kunnen gaan werken dan andere en zo plaatselijke vetophoping aan te pakken.

E FIT kan naast het afslanken van het lichaam ook gaan werken op het verlichten van pijnklachten zoals een pijnlijke rug, nek, gewrichten, etc. 

Meer info over E FIT?

ICOONE

De icoone gaat zich richten op versteviging van het bindweefsel waardoor deze behandeling zich voornamelijk zal toespitsen op het aanpakken van (plaatselijk) vocht. Dit zal dan resulteren in versteviging en afslanken van de behandelde zone. Daarnaast is icoone ook ideaal om cellulitis aan te pakken.

Meer info over ICOONE?

Koop in de maand april je abonnement met 10% korting

Ben je na de testsessie overtuigd en wil je graag starten met één van de (of beide) behandelingen? Dan hebben wij goed nieuws! Ook deze maand kan je de volgende abonnementen aankopen met 10% korting:

  • 10 + 1 gratis ICOONE BINDWEEFSELKUUR 

  • E FIT 20 BEURTEN

  • E FIT 30 BEUREN

Elk abonnement blijft geldig gedurende één jaar vanaf de datum van aanschaf.

Reserveer nu je plekje eenvoudig via onze online agenda! 
www.sibella.be/onlineafspraak