Wat is Rosacea? 

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening die vaak wordt gekenmerkt door roodheid, zichtbare bloedvaten en soms puistjes op het gezicht. Deze chronische aandoening treft vaak mensen van middelbare leeftijd en ouder, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Hoewel de exacte oorzaak van rosacea niet volledig begrepen is, zijn er effectieve methoden om de symptomen te beheersen en de levenskwaliteit te verbeteren.

Bij Sibella begrijpen we de uitdagingen die rosacea kan veroorzaken en bieden we op maat gemaakte behandelingen om de symptomen te verzachten en de huid te kalmeren. Ons team van professionals staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een rustigere, comfortabelere huid. Samen zetten we stappen om rosacea onder controle te houden en je het vertrouwen te geven dat je verdient.

Huidtrajecten

Onze speciaal ontworpen huidtrajecten zijn de sleutel tot het onthullen van jouw meest stralende en gezonde huid. Deze uitgekiende combinaties van behandelingen en thuisproducten zijn ontworpen om jouw huidproblemen doelgericht aan te pakken en te transformeren. Met onze huidtrajecten investeer je niet alleen in behandelingen, maar ook in jouw zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid.

Rosacea Traject 

Wk 1: Huidscan + Peeling Level 1 + Led therapie 

Wk 3: Peeling Level 1 + Led therapie

Wk 6: Peeling Level 1 +Led therapie

Wk 9: Peeling Level 1 + Led Therapie 

Wk 12: Peeling Level 1 + Needling + Led Therapie 

Wk 18: Peeling Level 1 + Led Therapie

Wk 20: Opvolging Huidscan – einde traject  

Huidtraject Rosacea

6 behandelingen + opvolging + 7 thuisproducten
900
  • Normale Prijs €1260,50
  • Betaling in 3 termijnen: €303,33
Actie

Betaal je huidtraject in 1 of 3 keer!

Nu kan je ook genieten van onze huidtrajecten en betalen in 3 termijnen!

Koop je huidtraject hier aan en reserveer je afspraak via ons online boeking systeem.