Huidtrajecten

Huidtrajecten

Onze speciaal ontworpen huidtrajecten zijn de sleutel tot het onthullen van jouw meest stralende en gezonde huid. Deze uitgekiende combinaties van behandelingen en thuisproducten zijn ontworpen om jouw huidproblemen doelgericht aan te pakken en te transformeren. Met onze huidtrajecten investeer je niet alleen in behandelingen, maar ook in jouw zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid.

Waarom kiezen voor een huidtraject?

  1. Resultaten die spreken: Onze huidtrajecten zijn ontworpen om resultaten te leveren. Door de combinatie van professionele behandelingen en zorgvuldig geselecteerde thuisproducten, zie je sneller en langduriger resultaat. We begrijpen dat jouw huid uniek is, daarom hebben we zes specifieke huidtrajecten samengesteld om aan verschillende behoeften te voldoen.

  2. Maatwerk voor jouw huid: Geen twee huiden zijn hetzelfde. Daarom beginnen we elk traject met een grondige huidanalyse door onze deskundige schoonheidsspecialisten. Hierdoor kunnen we een op maat gemaakt traject samenstellen dat precies aansluit bij jouw huidtype, behoeften en doelen.

  3. Deskundige begeleiding: Gedurende jouw huidtraject sta je er niet alleen voor. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zullen je begeleiden, ondersteunen en adviseren tijdens elke stap van jouw reis naar een gezondere huid. Jouw vragen worden beantwoord en eventuele zorgen worden aangepakt, zodat je met vertrouwen kunt genieten van jouw schoonheidstransformatie.

_LVV0128

Onze Verschillende Trajecten

  1. Droge Huidverlichting: Laat je droge huid herleven met hydraterende behandelingen en voedende thuisproducten die de natuurlijke glans herstellen.

  2. Rosacea Kalmering: Verminder roodheid en irritatie met kalmerende behandelingen en verzorgingsproducten die de gevoelige huid verzachten.

  3. Littekenvervaging: Gladde en egaliseer littekens met doelgerichte behandelingen en producten die de huidtextuur verbeteren.

  4. Acne-Beheersing: Pak acne en onzuiverheden aan met zuiverende behandelingen en producten die de talgproductie reguleren en de huid weer in balans brengen.

  5. Anti-Aging Revitalisatie: Ga tekenen van veroudering tegen met verjongende behandelingen en producten die de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren.

  6. Pigmentatie Verheldering: Minimaliseer donkere vlekken en verkleuring met oplichtende behandelingen en producten die een stralende teint onthullen.

Stop met verschillende producten en behandelingen door mekaar te gebruiken in de hoop dat jouw huidprobleem verdwijnt. Start met een PLAN.  

 

Betaal je huidtraject in 1 of 3 keer!

Nu kan je ook genieten van onze huidtrajecten en betalen in 3 termijnen!

Per huidtraject kan je het linkje met betaalinfo terug vinden. Belangrijk bij betaling in termijn is dat je het huidtraject online aankoopt. Deze zijn terug te vinden op de huidspecifieke huidtraject pagina’s.