Couperose is een vervelende aandoening die meestal voorkomt in het gelaat. Zichtbare bloedvaatjes en rode plekjes zijn typische kenmerken. Helaas gaat dit zonder behandeling niet vanzelf weg. Met onze laser is couperose verleden tijd. Een goede bescherming en verzorging nadien blijft nodig om de kans op het terugkomen van couperose te verkleinen.

De Laserbehandeling

Met de laserbehandeling kunnen wij oppervlakkige bloedvaatjes dichtschroeien.

De couperose behandeling is volledig veilig. Tijdens de behandeling kunt u een branderig gevoel ervaren. Na de behandeling is dit vrijwel meteen verdwenen.

Meestal zijn 2 tot 4 behandelingen voldoende. Couperose en rosacea zijn helaas aandoeningen die terug kunnen komen. Een goede opvolging, bescherming en een tussentijdse behandeling zijn daarom noodzakelijk.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat rood en licht gezwollen aandoen. Na de sessie kunt u gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden. In de dagen na de laserbehandeling veranderen de vaatjes van kleur. In het behandelde gebied worden de vaatjes geleidelijk aan minder zichtbaar. Afhankelijk van het herstelvermogen kan dit enkele dagen tot een week duren.

Prijzen

  • Spider Naevus (rood spinnetje) €75,00
  • Couperose/Rosacea wangen €120,00
  • Couperose/Rosacea neus €100,00
  • Couperose/Rosacea kin €100,00
  • Couperose/Rosacea neus + wangen €150,00
  • Couperose/Rosacea neus + wangen + kin €190,00

De behandeling van Couperose & Rosacea met laser gaan bij voorkeur door van de maanden oktober – maart. Wij kunnen als wel starten met de behandeling door middel van producten. Voor meer info maak een afspraak voor een meet & treat verzorging.