Mooie verzorgde handen zijn ons visite kaartje. Daarom zet Sibella een team van specialiste klaar die geschoold zijn in manicure, gelish en gelnagels. Door regelmatige bijscholing blijven we up to date van de nieuwste trends. Zo voorzien wij jouw van prachtig verzorgde handen.

Kies jij voor een natuurlijke manicure met lak, een manicure met Gelish of toch gelnagels die voor een mooie en stevige verlening kunnen zorgen?

Manicure

Laat je handen eens eventjes helemaal verwennen. We starten met het in vorm vijlen van de nagels, waarna de nagelriemen worden behandelen. De handen worden verzorgd met een hydraterende handcrème en ook de nagelriemen krijgen een verzorgende olie.

Na de verzorging kunnen we aan de slag met de nagellakjes van OPI. Deze nagellakjes zorgen voor een langere houdbaarheid van jouw favoriete kleur. Op en top verzorgde nagels gegarandeerd.

Gelish / Soak Off Polish

Wil jij een leuk kleur op je nagels, maar heb je geen zin om deze constant bij te werken omdat je nagellak niet lang wil houden?

Gelish is een nagellak die tot 3 weken mooi blijft zitten. Ideaal als je verzorgde natuurlijke nagels wil. Let op met gelish kunnen we nagels niet verlengen. Je hebt wel de keuze uit verschillende kleuren en nail art.

Gelnagels

In tegenstelling tot een Gelish is gel een echte kunstnagel. Hiermee kunnen wij de lengte en vorm van je nagel volledig aanpassen. Het voelt veel steviger aan dan een nagellak of gelish, maar je zal ook duidelijk kunnen waarnemen dat wij te maken hebben met een valse nagel.

Wil je enkel eenmalig een kleurtje op je nagels? Kies dan liever voor gelish. De verwijdering zal minder schadelijk zijn voor je eigen nagels.

**Wij rekenen een klein supplement voor versiering op de nagels.

**Tot 1 week na de plaatsing van de nagels is herstelling van een nagel gratis. Nadien rekenen wij €3 euro aan per nagel voor een herstelling.