Onze passie is jouw droomhuid realiseren! Bij Sibella blijven wij op de hoogte van de laatste technieken en behandelingen. Waar de klassieke gelaatsverzorging stopt gaan wij nog enkele stappen verder. Wij realiseren jouw droomhuid.

Ongeachtje leeftijd of huidconditie kunnen wij jouw huid verbeteren.

Wij gaan opzoek naar de oorzaak van jouw huidprobleem en pakken deze aan. Wij weten welke behandelingen en producten bij jouw huid passen en geven tips over voeding voor een perfecte huid.

Je gaat naar huis met de juiste behandelingen, adviezen en producten zodat jouw huid in top conditie komt.

Meet & Treat

Wat kun je verwachten?

Bij huidverbetering is het noodzakelijk om te starten met een goede kennis van je huid. Daarom starten wij steeds met een kennismakingsbehandeling. Wij verzamelen tijdens deze behandeling zoveel mogelijk informatie over jouw huid. Daarna bekijken wij samen wat we voor jou kunnen betekenen om het mooiste uit jouw huid naar boven te halen.

De meet & treat behandeling bestaat uit 3 fasen:

Fase1 De consultfase:

In deze fase maken we een grondige analyse van je huid. Wij doen dit door middel van een huidechografie. Hierbij wordt je huid tot één centimeter diep in beeld gebracht. Samen bekijken we de resultaten en bespreken we welke problemen we als eerste gaan aanpakken.

Fase2 De behandelfase:

Je huid en hals worden diep gereinigd, waarna we een eerste peel behandeling gaan uitvoeren. Deze peel behandeling lost een aantal huidlaagjes op en gaat de celvernieuwing stimuleren. Tijdens deze behandeling constateren we welke voedingsstoffen jouw huid tekort heeft. Daarna activeren we de huid met de juiste verzorging. Je huid voelt onmiddellijk gezond aan en ziet er stralend uit.

Fase3 Jouw behandelings- en verzorgingsprogramma:

Na de behandelfase maken wij het behandelings- en verzorgingsprogramma specifiek voor verbetering van jouw huid. Je krijgt dit programma mee naar huis, zodat je het rustig kunt nalezen en weet met welke in- en uitwendige huidverzorging je thuis de behandelingen in onze praktijk kunt voortzetten.