Onze passie is jouw droomhuid realiseren! Bij Sibella zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en behandelingen. Waar de klassieke gelaatsverzorging stopt gaan wij nog enkele stappen verder.

“Wij realiseren jouw droomhuid, ongeacht je leeftijd of huidconditie kunnen wij jouw huid verbeteren.”

Huidproblemen
Heb jij een huidprobleem? Wij gaan opzoek naar de oorzaak van jouw huidprobleem en pakken deze aan. Wij weten welke behandelingen en producten bij jouw huid passen en geven daarnaast tips over voeding voor een perfecte huid. Je gaat na de Meet & Treat naar huis met een plan voor de juiste behandelingen. Daarnaast adviseren wij de juiste producten, zodat jij naast de behandelingen elke dag thuis aan jouw huid kan werken om deze in top conditie te krijgen. Het thuis gebruik van de producten is essentieel om resultaten te behalen.

Geen klachten?
Heb jij geen klachten, maar wil jij jouw huid in top conditie brengen of behouden? Dan maken wij graag tijdens een Meet & Treat een plan om dit te bereiken. Je gaat na de Meet & Treat naar huis met een plan voor de juiste behandelingen. Daarnaast adviseren wij de juiste producten, zodat jij naast de behandelingen elke dag thuis aan jouw huid kan werken om deze in top conditie te krijgen. Het thuis gebruik van de producten is essentieel om resultaten te behalen.

Meet & Treat

Wat kun je verwachten?
Bij huidverbetering is het noodzakelijk om te starten met een goede kennis van je huid. Daarom starten wij steeds met een kennismakingsbehandeling. Wij verzamelen tijdens deze behandeling zoveel mogelijk informatie over jouw huid. Daarna bekijken wij samen wat we voor jou kunnen betekenen om het mooiste uit jouw huid naar boven te halen.

De meet & treat behandeling bestaat uit 3 fasen:


FASE 1 De consultfase
In deze fase maken we een grondige analyse van je huid. Wij doen dit door middel van een huidechografie. Hierbij wordt je huid tot één centimeter diep in beeld gebracht. Samen bekijken we de resultaten en bespreken we welke problemen we als eerste gaan aanpakken. Wat brengen wij in beeld:

  • Diepte en grootte van rimpels
  • Grootte van poriën en verstoppingen
  • Bruine en rode vlekjes in de huid
  • Huidschade door zonlicht (UV-schade, veroudering)
  • Activiteit van bacteriën
  • Vochtgehalte
  • Talg gehalte
  • Elasticiteit in diepere lagen
  • Pigmentstoornissen en de diepte ervan
  • Prachtige voor en na foto’s van behandelingen en productgebruik

FASE 2 De behandelfase
Je huid en hals worden diep gereinigd, waarna we een eerste peel behandeling gaan uitvoeren. Deze peel behandeling lost een aantal huidlaagjes op en gaat de celvernieuwing stimuleren. Tijdens deze behandeling constateren we welke voedingsstoffen jouw huid tekort heeft. Daarna activeren we de huid met de juiste verzorging. Je huid voelt onmiddellijk gezond aan en ziet er stralend uit.

FASE 3 Jouw behandelings- en verzorgingsprogramma
Na de behandelfase maken wij het behandelings- en verzorgingsprogramma specifiek voor verbetering van jouw huid. Je krijgt dit programma mee naar huis, zodat je het rustig kunt nalezen en weet met welke in- en uitwendige huidverzorging je thuis de behandelingen in onze praktijk kunt voortzetten.