Wat is microblading?

Bij Microblading tekenen we wenkbrauwhaartjes die amper te onderscheiden zijn van je echt haren. Zo kunnen we de vorm en volume van je wenkbrauwen aanpassen. Deze techniek wordt uitgevoerd door middel van kleine fijne krasjes die het effect geven van haartjes. Het resultaat zijn mooie natuurlijke wenkbrauwen.

 

Microblading vs Permanente make-up

Microblading is niet hetzelfde als permanente make-up. De typische kenmerken van microblading zijn: 

  • Manueel aangebracht met een blade 
  • Minder diep dan permanente make-up 
  • Minder kans op uitlopen van het pigment 
  • Blijft 1 jaar

Prijs

Prijs bijwerking

** Na 2 jaar is de volledige microblading verdwenen en zal terug de volledige prijs van een nieuwe microblading moeten voldaan worden. 

** Bijwerking van microblading die niet bij ons geplaatst is komt ook op een prijs van 300. 

Veelgestelde vragen

Wie heeft er recht op een bijwerking? 

Na je eerste nieuwe behandeling heb je recht op 1 gratis bijwerking. Daarna krijg je een mooie korting als je tussen 1 en 2 jaar je wenkbrauwen komt laten bijwerken. Heb je al microblading, maar is deze niet door ons geplaatst? Dan betaal je als nieuwe klant. Nadien heb je dan ook bij ons recht op de bijwerkingen. 

Mag je mee inspraak hebben over de vorm? 

Dat mag je zeker. Wij tekenen eerst voor we aan de slag gaan. Zo werken we eerst samen tot we de perfecte vorm hebben. Daarna gaan we aan de slag met de microblading.

Hoe lang duurt het genezingsproces en kan ik na de behandeling nog gaan werken? 

Het normale genezingsproces duurt 2 weken, waar je extra aandacht moet besteden aan je wenkbrauwen. In normale gevallen kan de klant zijn normale dagelijkse activiteiten (reinigen van het gelaat, sporten, enz,…) terug hervatten na de 1ste week zolang je goed de nazorg volgt en alle korstjes weg zijn. Je kan na de behandeling gaan werken. Hou er wel rekening mee dat de wenkbrauwen donkerder zijn en er wat roodheid kan optreden.