fbpx
Reserveren

Reserveren

online afspraak

Voorkeur

In de module kan je een voorkeur van medewerker aanduiden. We doen ons uiterste best om je een plaatsje te verzekeren bij je aangegeven medewerker!

Meerdere behandelingen

Let op: De module laat soms niet toe om meerdere behandelingen gelijktijdig te boeken indien daarvoor meerdere medewerkers nodig zijn. In dat geval kan je best telefonisch of per mail contact opnemen of de behandelingen toch apart boeken.  Wens je meerdere behandelingen aansluitend te boeken dan is het best om bij medewerker “geen voorkeur” aan te duiden. Je kan dan meteen onder “KIES DIENST(EN)” alle behandelingen die je wenst gelijktijdig aanduiden!

Verhinderingen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering. Bij het maken van een afspraak reserveer je tijd en die wordt bij een laattijdige annulatie in rekening gebracht. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Telefonisch

Maak je liever telefonisch een afspraak? Je kan ons steeds contacteren tijdens de openingsuren op het nummer 0493/69.56.03

Laser Ontharing

MEGA PAKKET KORTING

Pakket 1

Oksels + Bikini groot

€100

Pakket 2

Oksels + Bikini Groot + Onderbenen

€200

Pakket 3

Oksels + Bikini Groot + Volledige benen + Volledige armen

€400

Boek je eerste afspraak tussen 1 januari 2020 en 31 januari 2020 en geniet van deze prijzen voor de volledige behandelduur

*prijs per behandeling (elke 6 – 8 weken)