Over Ons

Over Ons

Onze identiteit

Onze kennis is dé specialiteit

Steffi Van Kerkhoven startte haar zaak in 2014. Al snel zag ze een mooie groei van het bedrijf, waardoor Sibella verhuisde naar haar vaste locatie in Schaffen (Diest) en de eerste collega’s in dienst kwamen. 

De grote passie van Steffi is huidverbetering. Daar kan je bij Sibella niet naast kijken. Daarnaast blijft ook de beauty branche haar prikkelen. Mensen een momentje voor zichzelf laten nemen en met een lach naar huis laten gaan. Dat maakt haar gelukkig. Na haar studies als diëtiste in Leuven combineerde ze ook het aspect van voeding in het instituut. Ze begeleidt nog steeds bij cliënten bij het werken aan een gezond gewicht, maar gebruikt ook haar kennis om huidproblemen aan te pakken. 

Hard werken, maar vooral ook kennis liggen aan de basis van ons succes. Kennis is kracht en het nooit genoeg hebben van kennis is een mooie eigenschap. 

Bij Sibella staan we voor het blijven bijscholen. In onze branche blijven er continu nieuwigheden bijkomen. Wij blijven op de hoogte van deze nieuwigheden en wanneer ons enthousiasme is geprikkeld kan je hiervan natuurlijk ook meegenieten in ons instituut. 

 

TEAM

foto steffi

Steffi Van Kerkhoven

Zaakvoerster

Huidspecialist - Diëtiste

Wouter-Thijs-800x800

Wouter Thijs

Zaakvoerder

SibellaShop - Back Office

serena

Serena

Allround Schoonheidsspecialiste,

Wimperextension Specialiste

Yentl

Allround Schoonheidsspecialiste

Esther

Allround Schoonheidsspecialiste

Geschiedenis

2014
Start Schoonheidssalon
Steffi maakt haar droom waar en begint haar eigen schoonheidsinstituut & afslankcenter.
2014
1 mei 2016
Sibella Beauty & Health Center
Door de mooie groei van de zaak gaan we opzoek naar een locatie om het bedrijf uit te breiden. We komen terecht in Schaffen. Op 1 mei hebben we onze opening.
1 mei 2016
2017
Start Sibellashop
Vooral om onze klanten verder te helpen starten we onze eigen webshop. Wat ondertussen is uitgegroeid tot apart bedrijf die België, & Nederland voorziet van kwaliteitsvolle huidverbeterende producten.
2017