Over Ons

Over Ons

Onze identiteit

Mijn verhaal

“Mijn grote passie is huidverbetering. Huidproblemen kunnen een aanslag zijn op iemand zijn zelfvertrouwen en daarom is mijn hoofddoel iedereen terug laten stralen en zelfzeker laten zijn met een huid waar je trots op bent.”

– Steffi Van Kerkhoven – zaakvoerster Sibella

 

Steffi is Diëtiste van opleiding, maar heeft zich sinds 2014 intensief geschoold in verschillende huidproblemen & huidbehandelingen. Daarnaast volgt ze momenteel de opleiding tot medisch huidspecialiste in Nederland. Ze geniet ervan om zoveel mogelijk van haar kennis over te brengen aan haar team. 

Bij sibella werken we enkel met paramedische merken die inwerken op de dermale huidlaag, de laag waar we ook echt huidverbetering kunnen krijgen. 

Wij gaan voor zichtbare resultaten op lange termijn. 

Webshop 

Naast onze twee huidpraktijken willen we ook aan alle vrouwen in België en Nederland geschikt advies kunnen geven. Want de belangrijkste stappen zet je door je huid thuis goed te verzorgen. Daarom ontwikkelde wij SibellaShop een online webshop die evenveel liefde krijgt als onze salons. Wij zorgen ervoor dat je ook online gericht persoonlijk advies krijgt, daarnaast een bom van informatie hierop kan terugvinden en dankzij dit alles worden miskopen verleden tijd. Je weet wat je koopt en de producten bevatten allemaal de hoogst werkzame ingrediënten. 

 

 
Een stralende huid, een zelfzeker persoon!