De Image Skincare peelingen werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd. Bij deze behandelingen is het belangrijk om je thuis aan een speciaal huidschema te houden om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren. Het huidschema bestaat uit huidverbeterende moisturizer, die goede bescherming geeft tegen UV-A en UV-B straling, hoogwaardige vitamine serums, nachtverzorging en masker.

Een Image peeling behandeling kun je ondergaan alleen na een voorgaande meet & treat behandeling en aanschaf van een voorgeschreven thuisverzorging.

Signature Peeling

Voor wie?

Rosacea/couperose, droge gedéhydrateerde huid, grauwe vermoeide huid.

Behandeling:

Na 1 behandeling zie je al verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen.

Acne Peeling

Voor wie?

Acné tot zeer zware acné, Acné littekens, vette huid, verwijde poriën.

Behandeling:

Na een behandeling is de huid zichtbaar gladder. De fruitzuren werken kalmerend op de talgklieren en zorgen ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Wrinkle Peeling

Wrinkle Peel level 1

Je ziet de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan en wilt graag een mooie huid. De wrinkle lift behandeling is de oplossing voor jouw huid. Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert je dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk. Deze peeling is erg mild maar kan bij het aanbrengen een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van je huid in. Na 24-48 uur kan je huid licht gaan ontvellen. Er vind dan een regeneratie van nieuwe cellen plaats en vermeerdering van de collageenproductie, om zo een jongere, gezondere huid te krijgen met minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor alle fases van veroudering.

Wrinkle Peel level 2

Heb je last van een matig tot ernstig verouderde huid en last van pigmentstoornissen, deze peeling bevat hogere percentages aan Glycol en renitol dan bij level 1 om zo de matige tot ernstige veroudering te verhelpen.

Facelift Peeling

De behandeling:

De Facelift peeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging een algehele facelift zonder ingreep. Deze peeling is een chemische peeling voor het gezicht. Deze peeling zorgt voor een totale huid vernieuwing binnen 10 dagen. De peeling verstrakt de huid, egaliseert en zorgt voor een gladder en jonger uiterlijk. Onafhankelijk van leeftijd of huidtype, het werkt altijd. Deze peeling verwijdert in één klap alle dode huidcellen, waardoor je binnen een aantal dagen na de behandeling een nieuwe, roze babyhuid kan verwelkomen.

De peeling is geheel veilig doordat wij de gehele controle in handen hebben. Wij beslissen hoe sterk we de peeling maken voor jouw huidtype. De peeling dringt diep in de huid door en zorgt ervoor dat de dode huidcellagen binnen 24uur worden verwijderd. Er wordt plaats gemaakt voor gezonde nieuwe cellen die de helderheid,egalisatie en stevigheid weer terugbrengen.

Deze behandeling kan niet op een onbehandelde huid uitgevoerd worden. Er zal tijdens je bezoek aan ons huidcenter gekeken worden wat voor huid je hebt, aan de hand daarvan zetten wij een plan op hoe we zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat kunnen komen. Zonder voorbereiding kan deze Peeling niet worden uitgevoerd. Tijdens de behandeling voel je je huid branden. Dit zal door koude lucht verminderd worden.

De huid gaat tijdens de behandeling “frozen” (wit uitslaan) . Je hebt na de behandeling last van een warme vurige huid. De eerste week is het dan ook belangrijk dat je vrije agenda houdt voor herstel. Bij dag 2/3 begint de samentrekking van de huid, dan begint vaak ook een lichte vervelling. Dit kan wel verschillen per persoon wij spreken over gemiddeld. Je hebt ongeveer 6 dagen last van een extreem droge, trekkerige huid.

Dag 3/4 het grote vervellen begint, vaak raken mensen dan ook in paniek. Wij houden de gehele week contact met je om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens dit proces. Je bent op dag 4/5 eigenlijk alweer over het ergste vervellen heen. Dag 7 ziet je huid er roze en strak uit, een geheel nieuwe huid komt onder de vervelling vandaan. Zonder vlekjes, zonder fijne lijntjes een superzachte huid met een fantastische egale glans.

Feit: hoe dieper de peeling, hoe langer de hersteltijd. hoe effectiever de peeling

Voor wie?

  • Rimpels verminderen/verdwijnen
  • Pigmentvlekken verwijderen of verminderen
  • Grove poriën verwijderen of drastisch verminderen
  • Zonbeschadigde huid herstellen
  • Littekens verdwijnen/verminderen
  • Grauwe huid of rokershuid herstellen