Pigmentvlekken zijn kleine donkere vlekjes die in het gelaat, op het decolleté en handen vaak voorkomen. Pigmentatie is deels erfelijk maar ontstaat meestal door zonlicht, een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik, acné of stress. Deze vlekjes verdwijnen helaas niet uit zichzelf. Met onze laser kunnen wij deze vlekjes verwijderen.

Pigmentvlekken kan je deels zelf voorkomen door elke dag en in elk seizoen een goede factor te smeren. Ook na de behandeling is het dus noodzakelijk om dagelijks een factor te gebruiken.

Wij behandelen het gelaat, handen, decolleté, benen, …

Kom langs voor een gratis intake gesprek en wij voorzien je van alle informatie.

De Laserbehandeling

Wanneer u pigmentvlekken wilt laten verwijderen kan een laser behandeling uitkomst bieden. Je huid mag niet gebruind zijn bij het verwijderen van de pigmentvlekken. Ook kan je na de behandeling best blootstelling aan de zon vermijden.

Voor het behandelen van de pigmentvlekken gebruiken wij een IPL Laser. Deze laser gaat het pigment effectiever afbreken dan de meeste andere lasers.

Over het algemeen zijn 2 – 4 behandelingen voldoende om het pigment te verwijderen.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan de huid licht opzwellen en wat branderig aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 1 tot 2 dagen. Het pigment gaat wat donkerder kleuren. Na een aantal dagen gaat de opperhuid afschilferen en de kleur normaliseren.

De huid is tot 4 weken extra gevoelig voor de zon. Probeer blootstelling te vermijden en het behandelde gebied goed in te smeren.

Een goede bescherming is noodzakelijk om het pigment blijvend weg te houden. Wij adviseren jaarlijks te herhalen met 1 wanneer je een lichte verkleuring zou zien terugkomen.

Prijzen:

  • intake gratis
  • 1 pigmentvlek verwijderen €75,00
  • 5-10 pigmentvlekken verwijderen €100,00
  • 10-20 pigmentvlekken verwijderen €120,00
  • 20-40 pigmentvlekken verwijderen €140,00
  • 40-60 pigmentvlekken verwijderen €170,00
  • 60-… pigmentvlekken verwijderen €200,00