Profhilo

Profhilo

Bij Sibella leggen we de nadruk op een veilige en deskundige benadering van schoonheidsverzorging. Daarom werken we nauw samen met een ervaren arts die gespecialiseerd is in injectables. We bieden de volgende injectables aan: botox, fillers en profhilo®️

Profhilo®️ gaat zorgen voor versteviging en intense hydratatie doordat het de natuurlijke productie aan collageen en elastine gaat stimuleren.

Wat IS PROFHILO®️?

Profhilo, ontwikkeld door IBSA Derma, is een geavanceerde innovatie in esthetische geneeskunde. Het betreft een biocompatibele hyaluronzuurgel die de huid verstevigt en intensief hydrateert. Deze unieke formule wordt veelal ingezet om fijne lijntjes bij veroudering te verminderen en de huid een verfriste, goed gehydrateerde uitstraling te geven. Profhilo maakt gebruik van de vooruitstrevende NAHYCO® Hybrid Technology, die de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid stimuleert, wat resulteert in een toename van stevigheid en elasticiteit.

De behandeling is toepasbaar op diverse gebieden, zoals het gezicht en de hals (Profhilo Face), evenals lichaamsdelen zoals de handen, armen of de buik (Profhilo Body). Een volledige Profhilo-behandeling omvat twee sessies met een tussenperiode van 4 tot 8 weken, gevolgd door een onderhoudssessie elke 6 tot 12 maanden.

Een opmerkelijk kenmerk van Profhilo is de minimalisering van injectiepunten, wat leidt tot een comfortabelere ervaring voor de patiënt. Het is een niet-chirurgische oplossing voor huidverjonging met minimale bijwerkingen en hersteltijd. De resultaten zijn opvallend natuurlijk en langdurig, waardoor patiënten kunnen genieten van een verbeterde huidtextuur en -toon. Profhilo is goedgekeurd door vooraanstaande esthetische professionals en wordt wereldwijd erkend als een veilige en effectieve behandeling.

Profhilo

Overzicht

zONES

Profhilo Face

Verzachten van fijne lijntjes in het gezicht of de hals. Daarnaast zorgt het ook nog voor de nodige hydratatie voor een zachte zijdeglans van de huid

Profhilo Body

Gaat decolleté hydrateren of gaat de slappe huid van de handen, armen, benen of buik verstevigen.