Radiesse – Volumizing Fillers

Radiesse – Volumizing Fillers

Bij Sibella leggen we de nadruk op een veilige en deskundige benadering van schoonheidsverzorging. Daarom werken we nauw samen met een ervaren arts die gespecialiseerd is in injectables. We bieden de volgende injectables aan: botox, fillers, profhilo®️ en Radiesse®️ fillers

Radiesse®️ is een filler die gaat opvullen en matig tot diepe rimpels in het gelaat verzacht. De injectable zorgt voor volume en stimuleert de aanmaken van collageen.

Wat is Radiesse®?

Radiesse®, een geavanceerde filler, biedt een effectieve manier om het verouderingsproces te vertragen en je natuurlijke schoonheid te herstellen.

Radiesse® is niet zomaar een injecteerbare filler, het is een krachtige oplossing die het volume herstelt en matige tot diepe rimpels in het gezicht verzacht. Het unieke aan Radiesse® is het direct zichtbare liftende en verstevigende effect op de huid. Deze injectable vult niet alleen onmiddellijk volume aan, maar stimuleert ook de productie van lichaamseigen collageen. Het resultaat? Je huid krijgt haar strakheid en elasticiteit terug, waardoor je natuurlijke schoonheid volledig tot haar recht komt.

Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen van hoogstaande kwaliteit. Deze gel zorgt voor een onmiddellijk opvullend effect, terwijl de microsferen de natuurlijke collageenaanmaak in de huid stimuleren. Beide componenten worden geleidelijk afgebroken door het lichaam, maar niet voordat ze een blijvende versteviging en verbetering van de huidstructuur hebben bereikt.

Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse® voorzichtig in de huid met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. Het resultaat is direct merkbaar, maar de echte transformatie vindt plaats in de weken en maanden na de behandeling. Radiesse® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid op natuurlijke wijze strakker en elastischer wordt. Na verloop van tijd breekt het lichaam de gel en microsferen af, maar het nieuw gevormde collageen blijft achter. Het resultaat houdt wel tot een jaar of langer aan.

 

Radiesse – Volumizing Fillers

Overzicht

zONES

Wangen

Radiesse® verleent prachtige, zachte vorm aan de wangen en verbetert de contouren van het gezicht. Door het herstel van verminderd volume corrigeert Radiesse® op doeltreffende wijze ingevallen wangen.

Neus-lippenplooi

Het aanpakken van neus-lippenplooien is effectief mogelijk met behulp van een filler. Radiesse® blijkt een uitstekende keuze voor de behandeling van neus-lippenplooien en biedt langdurige resultaten.

Marionetlijnen

Marionetlijnen kunnen het gezicht een ongelukkige of strenge uitstraling geven. Met slechts één behandeling met Radiesse® wordt onmiddellijk nieuw volume toegevoegd, wat tevens een subtiele liftende werking met zich meebrengt.

 

 

Kaaklijn

Radiesse® kan worden toegepast om verslapte kaaklijnen en hamsterwangen in vorm te brengen en te corrigeren. Hierdoor krijgt je gezicht opnieuw meer contour.

Jukbeenderen/hamsterwangen

Het behandelen van jukbeenderen en hamsterwangen met Radiesse® resulteert in een snel liftend effect en verbetert tevens de kwaliteit van de huid.

Gehele gelaat

Radiesse® biedt de mogelijkheid tot een algehele gezichtscorrectie. Neus-lippenplooien, marionetlijnen en hamsterwangen kunnen allemaal in één sessie worden behandeld met Radiesse®, waardoor je je jeugdige uitstraling herwint.

Handen

De vraag naar behandelingsmogelijkheden voor het verfraaien van handen groeit gestaag. Radiesse® biedt de mogelijkheid tot cosmetische verbeteringen met een langdurig resultaat.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.