Heb je last van een doffe huid die niet straalt?

Met het Sibella Glow pakket verbeteren we de hydratatie en doorbloeding van de huid.

Een gezonde glow verzekerd.

Prijs

791 euro

Leeftijd

Vanaf 28 jaar

Behandeltermijn

5 weken

Wat houdt het Sibella Glow Pakket in? 

Hoe verloopt de behandeling? 

  1. We beginnen met de Deluxe Hydrafacial Treatment. Deze niet invasieve behandeling gaat de huid exfoliëren, uitzuiveren en hydrateren. 
  2. Op de dag van de Hydrafacial Treatment ga je na de treatment langs de esthetische arts voor je eerste Profhilo behandeling. Profhilo is een injecteerbaar product op basis van puur hyaluronzuur dat de huid hydrateert en tevens de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor ontstaat een liftend effect en vervagen fijne lijntjes.
  3. Je ontvangt van ons een nachtverzorging die de huid verder gaat hydrateren en zorgen voor een langer resultaat van de behandeling.
  4. Na 4 tot 5 weken ga je opnieuw langs bij de esthetisch arts voor een tweede Profhilo behandeling. De afspraak voor de tweede behandeling kan je rechtstreeks bij de arts maken na je eerste behandeling. 

Voor wie is dit pakket geschikt? 

Vanaf 28 jaar kan je deze behandeling laten uitvoeren. Vanaf 25 jaar start de huid met het afbreken van ons huideigen collageen en kunnen de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Met dit glow pakket zorgen we door gebruik van hyaluronzuur en het stimuleren van de doorbloeding voor een gezonde, gehydrateerde huid en een boost aan je huideigen collageen.