Met het verstrijken van de tijd ondergaat ons gezicht veranderingen. De huid verliest zijn elasticiteit, de botstructuur evolueert en vetweefsel kan op ongewenste plekken verdwijnen of juist toenemen. Dit kan leiden tot rimpels, huidverslapping en een vermoeide uitstraling. Het Sibella Tight Face+ pakket is ontwikkeld om het gezicht te verjongen en een jeugdige uitstraling te herstellen.

Prijs

1200 euro

Leeftijd

Vanaf 38 jaar

Behandeltermijn

1 dag 

Wat houdt het Sibella Tight Face Pakket in? 

Hoe verloopt de behandeling? 

  1. We beginnen met de HIFU – full face. Deze niet invasieve behandeling gaat de huid verstevigen en de gelaatscontouren verbeteren. 
  2. Op de dag van de HIFU Treatment ga je na de treatment langs de esthetische arts voor je Radiesse behandeling. Radiesse is een unieke injecteerbare collageen biostimulatoren. Het gaat de structurele basis van de huid revitaliseren en de natuurlijke stevigheid herstellen.  
  3. Je ontvangt van ons een nachtverzorging die de huid verder gaat hydrateren en zorgen voor een langer resultaat van de behandeling. Daarnaast ontvang je nog een collageen supplement om gedurende minimaal 1 maand bij in te nemen. Dit gaat het uiteindelijke resultaat vergroten. 

Voor wie is dit pakket geschikt? 

Vanaf 38 jaar kan je deze behandeling laten uitvoeren. Deze behandeling is specifiek bedoeld voor mensen die volumeverlies, huidverslapping en gezichtsrimpels ervaren en willen aanpakken.

 

Nabehandeling? 

Wij adviseren om de Radiesse na 4 maand opnieuw te herhalen voor een optimaal resultaat dat langer blijft.