Verlang je naar een stralende, jeugdige uitstraling en wil je de eerste tekenen van huidverslapping tegengaan? Het Sibella Tight Face pakket stimuleert op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in een stevigere, gladdere huid met minder rimpels en fijne lijntjes.

Prijs

946 euro

Leeftijd

Vanaf 28 jaar

Behandeltermijn

5 weken

Wat houdt het Sibella Tight Face Pakket in? 

Hoe verloopt de behandeling? 

  1. We beginnen met de HIFU – wangen + kaaklijn Deze niet invasieve behandeling gaat de huid verstevigen en de gelaatscontouren verbeteren. 
  2. Op de dag van de HIFU Treatment ga je na de treatment langs de esthetische arts voor je eerste Profhilo behandeling. Profhilo is een injecteerbaar product op basis van puur hyaluronzuur dat de huid hydrateert en tevens de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor ontstaat een liftend effect en vervagen fijne lijntjes. Het zorgt voor een mooie gehydrateerde glow van de huid. 
  3. Je ontvangt van ons een nachtverzorging die de huid verder gaat hydrateren en zorgen voor een langer resultaat van de behandeling.
  4. Na 4 tot 5 weken ga je opnieuw langs bij de esthetisch arts voor een tweede Profhilo behandeling. De afspraak voor de tweede behandeling kan je rechtstreeks bij de arts maken na je eerste behandeling. 

Voor wie is dit pakket geschikt? 

Vanaf 28 jaar kan je deze behandeling laten uitvoeren. Vanaf 25 jaar start de huid met het afbreken van ons huideigen collageen en kunnen de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Met dit Tight face pakket zorgen we door gebruik van hyaluronzuur en de hifu huidversteviging voor een  boost aan je huideigen collageen. Een verstevigde, gezonde huid als resultaat.