Je lichaam ondergaat tal van veranderingen. Je collageen gaat sterk verminderen en die natuurlijke gezonde glow is jammer genoeg ook verdwenen.  Tijd om je huid te boosten met huidverjonging!

40+

Overzicht

Thavma sKIN bOOSTER

De Thavma ofwel ‘miracle’ tharapie is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties.

Het “effectox” – peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen.

Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

Biedt bescherming tegen de belangrijkste types van huidveroudering ( chrono en foto-aging).

Doelgroep: preventief anti-aging, vanaf 25jaar – 50 jaar 

Genesis + Nutrition

Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

Vermindert zichtbaar:

  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Huidverslapping

VIVACE - Microneedling + radiofrequentie

Vivace – radiofrequentie + microneedling is dé intensere variant op de klassieke microneedling. 

Het verstevigt de huid, zorgt er voor dat de huid voller wordt en pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. 

Na de behandeling ziet de huid er meteen frisser uit en krijg je een gezonde glow. Een aantal weken na de behandeling zult u genieten van de uiteindelijke resultaten; een gezondere, vollere en egalere huid. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard is dit een indicatie en verschilt het advies per persoon.

Na de behandeling is de huid rood. De roodheid gaat na enkele uren verminderen. 

Blijf na de behandeling best 24 uur uit de zon en kom 7 dagen niet onder de zonnebank. 

Premium Hydrafacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen om je huid te verbeteren en gezond te houden.

Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van voedingsstoffen voor de huid. Na de behandeling ontdek je in ons afvalbakje de dode huidcellen en zwarte puntjes die we mee verwijderd hebben. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Een instant glow verzekerd.

De premium hydrafacial is de ideale 40+ behandeling. De signature hydrafacial vullen we aan met lymfedrainage, bindweefselmassage, een booster om lijntjes te verminderen en een masker in combinatie met rood ledlicht.

voor thavma 2 na thavma 2
voor thavma 3 na thavma 3
voor thavma 1 na thavma 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor genesis na genesis
voor genesis 2 na genesis 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor hydrafacial 3 na hydrafacial 3
voor hydrafacial 5 na hydrafacial 5
voor hydrafacial na hydrafacial hydrafacial
voor hydrafacial 2 na hydrafacial 2
voor hydrafacial 4 na hydrafacial 4-2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.