Acne

Kies uit volgende behandelingen:

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die er van persoon tot persoon heel verschillend uit kan zien.Zo heeft de een enkel last van wat onzuiverheden, terwijl de ander kampt met hevige ontstekingen. Naast de soms zelfs pijnlijke ontstekingen kunnen deze onzuiverheden een aanslag zijn op je zelfvertrouwen. 

Niet alleen jonge huiden hebben last van acne. Dit kan ook op volwassen leeftijd nog steeds voorkomen. Talgklieren kunnen verstopt raken door overmatige talgproductie in combinatie met een ophoping van dode huidcellen, er kan een hormonale disbalans ontstaan waardoor de talgproductie omhoog gaat, maar ook de p. acnes-bacterie (propionibacterium acnes) kan acne veroorzaken. Deze bacterie beschadigt de wand van het kanaal waar talg wordt afgevoerd, waardoor de talg in de omliggende huid terechtkomt. Vaak leidt dit tot onderhuidse ontstekingen, roodheid en puistjes. 

Acne

Overzicht

De Behandeling

We kunnen acne op verschillende manieren doelgericht behandelen. Welke behandeling voor jou de beste keuze is hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld je persoonlijke wensen, hoe actief de acne is en welk huidtype je hebt.

Bij Sibella bestuderen en analyseren we jouw huid, levensstijl en voedingspatroon grondig om te bepalen welke acnebehandeling het beste resultaat geeft.

Wij kiezen voor een persoonlijke resultaatgerichte aanpak. Met onze gepersonaliseerde huidtrajecten gaan we samen aan de slag om jouw huid terug in topconditie te krijgen. 

Behandelingen die onder andere in het traject worden toegepast zijn peelings, hydrafacial, ionisatietherapie, …

Wat is het resultaat?

Onmiddellijk na een behandeling kan de huid wat rood zijn en trekkerig aanvoelen. Dat is normaal en trekt vanzelf weg. Kort na de behandeling kan het zijn dat ontstekingen en onzuiverheden even kort kunnen toenemen. Door het ‘naar boven halen’ van afvalstoffen kan het zijn dat je huid even wat meer onzuiverheden ontwikkelt. Zodra deze fase voorbij is zal je huid geleidelijk opklaren.

Huidtraject

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Je kan kiezen uit een basic traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 6 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 5 thuisproducten aan 10% korting. 

Daarnaast hebben we ook het deluxe traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 10 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 8 thuisproducten met 20% korting.  

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

Maak nu een afspraak voor de behandeling van je acne

Wil je af van je acne? Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak.