Collageen Draadlift

Collageen Draadlift

Kies uit volgende behandelingen:

De collageen draadlift is de perfecte anti-aging behandeling om rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. Het is een niet-invasieve behandeling waar we oppervlakkig te werk gaan en ervoor zorgen dat rimpels en fijne lijntjes meteen minder zichtbaar worden. 

Deze behandeling kan uitgevoerd worden op het gelaat, hals en decolleté.

Collageen Draadlift

Overzicht

Collageen draadlift

Bij de collageen draadlift gaan we rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar maken door het gebruik van collageen draden. Op elke rimpel zal er een collageen draadje aangebracht worden die we in de huid gaan inwerken met en serum. Het collageen draadje zal ervoor zorgen dat de rimpel opgevuld wordt.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Naast het opvullen van de rimpels gaat de behandeling ook het collageenniveau van de huid verbeteren en ook de huidbarrière verstevigen en verbeteren en gaat het ook het verouderingsproces afnemen. De collageen draadlift gaat er ook voor zorgen dat je je natuurlijke gezichtsuitdrukking gaat kunnen behouden 

Het is mogelijk om de behandeling op het gehele gelaat uit voeren, al dan niet met de hals en decolleté inbegrepen of je kan er ook voor kiezen om specifiek te gaan werken op één focuszone. De behandeling kan o.a. uitgevoerd worden op voorhoofdsrimpels, fronsrimpel, kraaienpootjes, neus-lippenplooi, enz.

Resultaat? Na de eerste behandeling kan je al meteen resultaat zien. Voor een optimaal resultaat ga je rond de vier behandelingen nodig hebben afhankelijk van de rimpel(s). We raden wel om na 6 maanden opnieuw langs te komen om het effect vast te houden.

Scherm­afbeelding 2023-06-20 om 15.01.59 Scherm­afbeelding 2023-06-20 om 15.02.07

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.