Cosmelan

Cosmelan

Kies uit volgende behandelingen:

Voor de behandeling van pigment met hormonale oorzaak doen wij beroep op onze Cosmelan behandeling.

Deze behandeling is ook geschikt voor het behandelen van het, zogenaamde, zwangerschapsmasker. Melasma/zwangerschapsmasker is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken ontstaan. De vlekken ontstaan meestal na chronische zonschade, trauma & hormonen. De pigmentstoornis komt meestal voor in het gelaat. Melasma is een moeilijk te behandelen pigment waarbij een volledige behandeltraject nodig is. Met het cosmelan traject kunnen wij de Melasma sterk verlichten tot volledig verwijderen.

De Cosmelan is een intensieve behandeling waarbij wij het pigment aanzienlijk kunnen verminderen tot volledig verwijderen.

Wanneer het pigment aan de ogen, wangen en bovenlip zich heeft gevestigd adviseren wij ons Cosmelan traject inclusief uitgebreide thuisverzorging en behandeling in de praktijk.

Cosmelan

Overzicht

Cosmelan pakket

Het cosmelan pakket bestaat uit 3 behandelingen in ons instituut en 3 producten voor thuisgebruik.

Door een samenwerking in thuisbehandeling en praktijk behalen wij schitterende resultaten.

Behandeling in de praktijk:

  • Intake Gesprek (gratis): We bekijken samen wat we voor jouw huid kunnen betekenen en bespreken het volledige Cosmelan Traject
  • Cosmelan Masker behandeling: deze dag is het belangrijk dat je 8 tot 12 uur de tijd hebt om het masker te laten inwerken. Je plant dus best in dat je een volledige dag thuis bent. Het masker kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker zal je huid ook rood zijn voor enkele dagen.
  • Na 14 dagen kom je nog eens terug voor een plaatselijke Cosmelan masker behandeling. Enkel op de donkere vlekjes zetten we nog eens het masker. Deze mag weer 8-12 uur inwerken.
  • 14 dagen na de vorige afspraak kom je opnieuw terug voor controle en een afsluitende hydraterende verzorging

Behandeling thuis:

Bij het traject zitten ook je producten voor thuisgebruik. 

  • Zonbescherming, deze gebruik je vanaf dag 1 elke ochtend;
  • Cosmelan 2 crème, deze gebruik je vanaf dag 3 na het cosmelan masker; en
  • een herstellende crème voor s’ochtends en s’avonds, minimaal 2x per dag.
voor cosmelan 1 na cosmelan 1
voor cosmelan 2 correct na cosmelan 2 correct
voor cosmelan 3 na cosmelan 3
voor cosmelan 4 na cosmelan 4
voor cosmelan 5 na cosmelan 5

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.