Couperose

Last van roodheid of kleine rode adertjes in het gelaat? Dan heb je last van couperose. De adertjes zijn makkelijk weg te halen met onze couperose laser. Jammer genoeg is couperose een aandoening die kan terugkomen. Daarom adviseren wij preventief enkele behandelingen in ons instituut. 

Couperose

Overzicht

Couperose Laser

Heb je last van gespongen haarvaatjes in het gelaat of zeer rode wangen? Dan is de laserbehandeling ideaal. 

Met de laserbehandeling kunnen wij oppervlakkige bloedvaatjes dichtschroeien. Deze behandeling is volledig veilig. Meestal zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende om de bloedvaatjes weg te krijgen. Na de behandeling kan de huid wat rood en licht gezwollen zijn. De dag na de behandeling kan er zwelling optreden. Dit is heel normaal wanneer je huid wat gevoeliger is. Voldoende water drinken en in beweging blijven is dan de boodschap. In de dagen na de laserbehandeling veranderen de vaatjes van kleur. In het behandelde gebied worden de vaatjes geleidelijk aan minder zichtbaar. Afhankelijk van het herstelvermogen kan dit enkele dagen tot een week duren.

Couperose en rosacea zijn helaas aandoeningen die terug kunnen komen. Een goede opvolging, bescherming en een tussentijdse behandeling zijn daarom noodzakelijk. Wij bieden bij sibella verschillende behandelingen aan om couperose & rosacea tegen te gaan.

Let op deze behandeling kan enkel van oktober tot april worden uitgevoerd.  

QMS Neotissuedermie

De NeoTissuedermie behandeling van QMS Medicosmetics is een anti-aging collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. Het is de ideale behandeling wanneer je last hebt van gevoelige wangen die snel rood worden. 

Tijdens deze verzorging geniet je van een uitgebreide reiniging met enzymatische peeling. We verwijderen onzuiverheden en epileren de wenkbrauwen indien gewenst. 

We verzorgen de huid met 95% pure zuurstof die ervoor zorgt dat de activiteit van je huidcellen gaat verhogen. Gevoeligheid wordt minder de vocht-vetbalans verbeterd. We behandelen de huid met 2 verschillende maskers voor een ultiem resultaat. Afsluiten doen we met serum en een naverzorging. 

Genesis + Nutrition

Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

Vermindert zichtbaar:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Couperose

Genesis combineert 4 technologieën met een bewezen farmaceutische werking.

 1. Led Technologie
  Hoog intensieve led technologie boost de werking van de fibroblasten en stimuleert de regeneratie van collageen & elastine. Zeer aangewezen bij een gevoelige huid (couperose), striemen, littekens en na chirurgische ingreep
 2. Capacitieve Radiofrequentie
  Temperatuur in de oppervlakkige & middelste huidlaag wordt verhoogd met als resultaat versteviging van het bindweefsel. Gaat de huid verstevigen, rimpels verminderen & remodeleren.
 3. Resistieve Radiofrequentie
  Verbeteren van de bloedsomloop, vermindert de aanmaak van vetcellen. Collageen en elastine wordt op een dieper niveau gestimuleerd. Ideaal in te zetten om lokaal vet te verminderen, cellulitis te behandelen, verstevigen van de huid.
 4. Mesotherapie zonder naalden (ionisatie)
  Actieve ingrediënten worden tot diep in de huid ingesluisd.
na foto Cindy couperose voor foto Cindy couperose
voor couperose laser 1 na couperose laser 1
voor couperose laser 2 na couperose laser 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.