Droge / Overgevoelige huid

Droge / Overgevoelige huid

Een droge/ overgevoelige huid is erg vervelend. Een huid die een tekort heeft aan vocht en vetten in de huid kan last krijgen van allerlei kwaaltjes, denk maar aan jeuk, schilfertjes, roodheid,… Daarnaast kan de huid nog eens ruw aanvoelen en er grauw uitzien. Een droge huid komt veel voor en kan verschillende oorzaken hebben. Uitdrogende producten zoals zepen, het vaak bij de verwarming zitten, leeftijd, … maar ook genen spelen hierbij een belangrijke rol. Bij alle oorzaken kunnen we wel terugkoppelen naar een huidbarrière die niet in balans is, waardoor onze natuurlijke bescherming onvoldoende werkt. 

Droge / Overgevoelige huid

Overzicht

De behandeling

Een behandeling van de droge/overgevoelige huid is erop gericht de huidbarrière te herstellen en de vochtbalans in je huid weer op peil te brengen. Bij Sibella kiezen we voor een persoonlijke resultaatgerichte aanpak. Met onze gepersonaliseerde huidtrajecten gaan we samen aan de slag om jouw huid terug in topconditie te krijgen. 

Behandelingen tijdens het traject kunnen bestaan uit onder andere hydraterende booster behandelingen, ionisatie therapie, medische microneedling, …

Wat is het resultaat?

Na een behandeling zal je huid onmiddellijk minder droog aanvoelen. Dit is nog geen blijvend herstel van de huid. We werken gedurende het huidtraject op verbetering van de huidbarrière, waardoor de huid minder gevoelig wordt en aangenamer gaat aanvoelen. De huid krijgt zijn natuurlijke bescherming en glans terug.

Is je droge huid van genetische oorsprong, dan zal je altijd wat gevoeliger zijn voor een huid die droger kan worden. Met de juiste verzorging en veel liefde voor je huid zal ook jij veel beterschap kunnen krijgen al zal je altijd net dat extraatje moeten smeren. 

Huidtraject

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Je kan kiezen uit een basic traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 6 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 5 thuisproducten aan 10% korting. 

Daarnaast hebben we ook het deluxe traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 10 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 8 thuisproducten met 20% korting.  

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

Maak nu een afspraak voor de behandeling van je droge/overgevoelige huid

Wil je af van je droge huid? Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak.