Gelaatsverzorging

Jij hebt een mooie, gezonde huid en wil deze graag zo lang mogelijk in deze top conditie houden. Afhankelijk van jouw verwachtingen, wensen en budget hebben we verschillende verzorgingen. Maak hieronder jouw keuze of vraag advies aan een van onze specialisten.

Wij werken met onder meer: Image Skincare, Juliette Armand, QMS Medicosmetics & Mesoestetic

Afhankelijk van jouw huidtype kiest onze specialiste de verzorging. 

Gelaatsverzorging

Overzicht

Gelaatsverzorging (60min)

Tijdens de gelaatsverzorging combineren we een goede reiniging, verzorging en dat extra rustmomentje. Is je huid net wat droger dan anders, wil je graag even die uitgebreidere verzorging of heb je gewoon eens even nood aan wat “me time” dan is een gelaatsverzorging ideaal. 

We starten met een dubbele reiniging en scrub van de huid, deze zal de dode huidcellen op een milde manier verwijderen. We gaan verder met het weghalen van zwarte puntjes en de epilatie van de wenkbrauwen. Daarna brengen we een hydraterend masker aan en om af te sluiten eindigen we met een serum en naverzorging. Onze specialistes bekijken met welke verzorgingslijn de gelaatsverzorging wordt uitgevoerd.

Zuurstofbehandeling (60 min)

Net wat uitgebreider dan de gelaatsverzorging is onze zuurstofbehandeling.

We starten met een dubbele reiniging en enzymatische peeling van de huid. Deze zal de dode huidcellen op een milde manier verwijderen. We verwijderen onzuiverheden en epileren de wenkbrauwen indien gewenst. We sluizen voedingsstoffen in de huid met ons zuurstof apparaat. We verzorgen de huid met 95% pure zuurstof die ervoor zorgt dat de activiteit van je huidcellen gaat verhogen.

Gevoeligheid wordt minder en de vocht-vetbalans verbeterd. De volgende stap is het bruisende zuurstofmasker dat de batterijtjes van jouw huid weer oplaadt.

Afsluiten doen we met een serum en naverzorging. Uw huid oogt egaler, frisser, stralender en meer gevoed.

QMS SK-ALPHA DETOX (90 MIN)

De SK-Alpha Detox verzorging is een topper voor in de herfst-winter periode. Zoals de naam al doet aangeven gaan we de afvalstoffen afvoeren en de doorbloeding van de huid stimuleren. 

Tijdens deze verzorging geniet je van een uitgebreide reiniging met enzymatische peeling. We verwijderen onzuiverheden en epileren de wenkbrauwen indien gewenst. Dan starten we met ons SK Alpha Detox masker. Dit masker wordt lekker warm en gaat de doorbloeding enorm stimuleren. Na dit masker is de huid ook rood van kleur. Door de goede doorbloeding gaat de huid extra voedingsstoffen opnemen. Daarom brengen we nog 2 booster masker aan voor je huid. 

Je huid is gezonder van kleur en voelt ultiem gehydrateerd. Voldoende water drinken na de behandeling is aangewezen om de afvalstoffen verder af te voeren.

QMS NEOTISSUEDERMIE (90 MIN)

De NeoTissuedermie behandeling van QMS Medicosmetics is een anti-aging collageen behandeling waarbij vet en vocht in balans worden gebracht. 

Tijdens deze verzorging geniet je van een uitgebreide reiniging met enzymatische peeling. We verwijderen onzuiverheden en epileren de wenkbrauwen indien gewenst.

We verzorgen de huid met 95% pure zuurstof die ervoor zorgt dat de activiteit van je huidcellen gaat verhogen. Gevoeligheid wordt minder de vocht-vetbalans verbeterd. We behandelen de huid met 2 verschillende maskers voor een ultiem resultaat. Afsluiten doen we met serum en een naverzorging.

Ideaal vanaf 25 jaar om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

ZWANGERSCHAPS GELAATSVERZORGING (60 MIN)

Tijdens de zwangerschap is het heel belangrijk dat je kan genieten van een aangepaste verzorging. Zachte producten die de huid kalmeren, verzorgen & hydrateren. Daarom ontwikkelden wij een specifieke verzorging voor tijdens de zwangerschap. 

We starten met een dubbele reiniging en scrub van de huid, deze zal de dode huidcellen op een milde manier verwijderen. We gaan verder met het weghalen van zwarte puntjes en de epilatie van de wenkbrauwen. Daarna brengen we een hydraterend masker aan en om af te sluiten eindigen we met een serum en naverzorging. Onze specialistes gebruiken enkel verzorgingsproducten die toegelaten zijn tijdens zwangerschap.