Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

De ideale anti-aging behandeling wanneer er reeds spraken is van huidverslapping. 

Vermindert zichtbaar:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Couperose
 • Wallen
 • Dubbele kin
 • Cellulitis
 • Plaatselijk vet

Genesis

Overzicht

Genesis Stimulation

Genesis Stimulation combineert 3 technologieën met een bewezen farmaceutische werking.

 1. Led Technologie
  Hoog intensieve led technologie boost de werking van de fibroblasten en stimuleert de regeneratie van collageen & elastine. Zeer aangewezen bij een gevoelige huid, striemen, littekens en na chirurgische ingreep
 2. Capacitieve Radiofrequentie
  Temperatuur in de oppervlakkige & middelste huidlaag wordt verhoogd met als resultaat versteviging van het bindweefsel. Gaat de huid verstevigen, rimpels verminderen & remodeleren.
 3. Resistieve Radiofrequentie
  Verbeteren van de bloedsomloop, vermindert de aanmaak van vetcellen. Collageen en elastine wordt op een dieper niveau gestimuleerd. Ideaal in te zetten om lokaal vet te verminderen, cellulitis te behandelen, verstevigen van de huid.

Genesis Stimulation + Nutrition

Naast enkel de behandeling met radiofrequentie kunnen we de behandeling upgraden met ionisatie. Dit is de 4de technologie op het genesis toestel. De eerste behandeling adviseren wij steeds de nutrition optie erbij te nemen voor het beste resultaat. Ook wanneer je last hebt van een droge huid is deze optie aangewezen. 

Mesotherapie zonder naalden (ionisatie)
Actieve ingrediënten worden tot diep in de huid ingesluisd.

Peeling + Genesis

Heb jij een grauwere of dikkere huidtextuur met zichtbare poriën? Dan is deze combinatie top voor jou! De peeling gaat je huidtextuur verfijnen en de genesis werkt anti-aging. 

Ook wanneer je rookt is deze combinatie ideaal. 

voor genesis na genesis
voor genesis 2 na genesis 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.