Huidverslapping

Huidverslapping

Kies uit volgende behandelingen:

Huidverslapping kan verschillende oorzaken hebben, denk maar aan gewichtsverlies, vermindering van collageen en elastine, blootstelling aan veel zon, …

Gelukkig kunnen we huidverslapping behandelen. Door een goede verzorging in ons instituut in combinatie met de correcte thuisverzorging. 

Voor het beste resultaat adviseren wij kuurbehandelingen. 

Huidverslapping

Overzicht

Genesis

Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

Vermindert zichtbaar:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping

Genesis combineert 4 technologieën met een bewezen farmaceutische werking.

 1. Led Technologie
  Hoog intensieve led technologie boost de werking van de fibroblasten en stimuleert de regeneratie van collageen & elastine. Zeer aangewezen bij een gevoelige huid, striemen, littekens en na chirurgische ingreep
 2. Capacitieve Radiofrequentie
  Temperatuur in de oppervlakkige & middelste huidlaag wordt verhoogd met als resultaat versteviging van het bindweefsel. Gaat de huid verstevigen, rimpels verminderen & remodeleren.
 3. Resistieve Radiofrequentie
  Verbeteren van de bloedsomloop, vermindert de aanmaak van vetcellen. Collageen en elastine wordt op een dieper niveau gestimuleerd. Ideaal in te zetten om lokaal vet te verminderen, cellulitis te behandelen, verstevigen van de huid.
 4. Mesotherapie zonder naalden (ionisatie)
  Actieve ingrediënten worden tot diep in de huid ingesluisd.

Genesis Kuur

Voor de behandeling van huidverslapping kies je best voor een kuurbehandeling. Een kuurbehandeling garandeert je het beste resultaat door op regelmatige basis de behandeling te herhalen. 

De huidverslapping-kuurbehandeling bestaat uit 5 opeenvolgende behandelingen plus 1 gratis behandeling. Je geniet dus van 6 behandelingen tegen een voordelige prijs

Elke 2 weken wordt de kuurbehandeling ingepland. Zo gaan we samen voor het beste resultaat! 

Kuren worden volledig voldaan op de eerste afspraak. 

voor genesis na genesis
voor genesis 2 na genesis 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.