Huidverslapping

Huidverslapping

Kies uit volgende behandelingen:

Huidverslapping kan verschillende oorzaken hebben, denk maar aan gewichtsverlies, vermindering van collageen en elastine, blootstelling aan veel zon, …

Gelukkig kunnen we huidverslapping behandelen. Door een goede verzorging in ons instituut in combinatie met de correcte thuisverzorging. 

Voor het beste resultaat adviseren wij kuurbehandelingen. 

Huidverslapping

Overzicht

Genesis

Genesis is een medisch-cosmetisch apparaat dat radiofrequentie en Ionisatie combineert om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen. En dit al na de eerste behandeling!

Vermindert zichtbaar:

 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping

Genesis combineert 4 technologieën met een bewezen farmaceutische werking.

 1. Led Technologie
  Hoog intensieve led technologie boost de werking van de fibroblasten en stimuleert de regeneratie van collageen & elastine. Zeer aangewezen bij een gevoelige huid, striemen, littekens en na chirurgische ingreep
 2. Capacitieve Radiofrequentie
  Temperatuur in de oppervlakkige & middelste huidlaag wordt verhoogd met als resultaat versteviging van het bindweefsel. Gaat de huid verstevigen, rimpels verminderen & remodeleren.
 3. Resistieve Radiofrequentie
  Verbeteren van de bloedsomloop, vermindert de aanmaak van vetcellen. Collageen en elastine wordt op een dieper niveau gestimuleerd. Ideaal in te zetten om lokaal vet te verminderen, cellulitis te behandelen, verstevigen van de huid.
 4. Mesotherapie zonder naalden (ionisatie)
  Actieve ingrediënten worden tot diep in de huid ingesluisd.

Vivace - microneedling + radiofrequentie

Vivace – radiofrequentie + microneedling is dé intensere variant op de klassieke microneedling. 

Het verstevigt de huid, zorgt er voor dat de huid voller wordt en pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. 

Na de behandeling ziet de huid er meteen frisser uit en krijg je een gezonde glow. Een aantal weken na de behandeling zult u genieten van de uiteindelijke resultaten; een gezondere, vollere en egalere huid. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard is dit een indicatie en verschilt het advies per persoon.

Na de behandeling is de huid rood. De roodheid gaat na enkele uren verminderen. 

Blijf na de behandeling best 24 uur uit de zon en kom 7 dagen niet onder de zonnebank. 

voor genesis na genesis
voor genesis 2 na genesis 2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.