Hydrafacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen om je huid te verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van voedingsstoffen voor de huid.

Na de behandeling ontdek je in ons afvalbakje de dode huidcellen en zwarte puntjes die we mee verwijderd hebben. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Een instant glow verzekerd!

Hydrafacial

Overzicht

Signature Hydrafacial

De Signature Hydrafacial is de standaard verzorging. De behandeling bestaat uit 3 stappen: 

1. Reinigen + peelen: We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden.

2. Extracties + Hydratatie: Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-up resten, … 

3. Insluizen + beschermen: Als laatste stap gaan we de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Je huid is super zacht en straalt.

(Duur behandeling: 30-45 min)

Play Video

Deluxe Hydrafacial

Bij de Deluxe Hydrafacial voegen we een gepersonaliseerde booster en verzorgend masker toe op maat van jouw grootste skin issue: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid.

(Duur behandeling: 60 min.)

Platinum Hydrafacial

Al het beste van de Hydrafacial Deluxe (booster + verzorgend masker) mét een ontspannende lymfedrainage & LED-Therapie erbovenop. Lymfedrainage gaat de afvalstoffen in je huid verwijderen en de bloed- en vochtcirculatie verbeteren. Het Led licht gaat de huid herstellen, kalmeren en je collageenproductie een boost geven. 

(Duur behandeling: 75 min)

Clarifying Hydrafacial

De Signature Hydrafacial met verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën.​

Deze Hydrafacial voor een acné gevoelige huid. 

(Duur behandeling: 60 min.)

Supplementen

Vul jouw Hydrafacial behandeling aan met allerlei supplementen. Vergeet ze niet aan te klikken bij het maken van je online afspraak. 

BOOSTER

Wij hebben verschillende gepatenteerde boosters die werken op structuurverbetering, hydratatie, versteviging, rimpeltjes of pigmentatie. Bij de deluxe Hydrafacial & Platinum Hydrafacial is reeds 1 booster inbegrepen. 

PEELING

Voeg een peeling toe aan jouw behandeling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

Perk Eye / Lips

Exfoliatie en ultieme hydratatie van ogen en/of lippen. Naast de behandeling in het instituut ontvangt u het nazorg serum voor thuisgebruik. 

Keravive - Haarverzorging

Bij een gebrekkige gezondheid van de hoofdhuid – droge huid, verstopte haarzakjes, dode huidcellen, gebrek aan doorbloeding – kan rechtstreeks leiden tot uitdunnend & dof haar. Gelukkig is de Keravive behandeling hiervoor dé oplossing.

Wij combineren de Hydrafacial Vortex Technology Vortex Technology en Keravive peptide complex reinigt, exfolieert, hydrateert en zorgt voor een gehydrateerde en gevoede hoofdhuid. 

Geschikt bij: Uitdunnend haar, jeukende hoofdhuid, roos en iedereen die een grondige reiniging en verzorging van de hoofdhuid wenst. 

voor hydrafacial 3 na hydrafacial 3
voor hydrafacial 5 na hydrafacial 5
voor hydrafacial na hydrafacial hydrafacial
voor hydrafacial 2 na hydrafacial 2
voor hydrafacial 4 na hydrafacial 4-2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.