Hydrafacial

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen om je huid te verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van voedingsstoffen voor de huid.

Na de behandeling ontdek je in ons afvalbakje de dode huidcellen en zwarte puntjes die we mee verwijderd hebben. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Een instant glow verzekerd.

Hydrafacial

Overzicht

Signature Hydrafacial

De Signature Hydrafacial is de basis verzorging. We starten met een diepe reiniging, extracties om op een pijnloze manier zwarte puntjes te verwijderen en het insluizen van nutriënten.

Je huid is super zacht en straalt.

Play Video

Clarifying Hydrafacial

Ideaal voor de onzuivere & acne gevoelige huid. De basisverzorging, onze Signature Hydrafacial, wordt aangevuld meteen zuiverend masker en blauw ledlicht.

Anti-aging Hydrafacial

Ideaal wanneer je huidveroudering wil tegenhouden. De signature hydrafacial vullen we aan met een anti-aging masker en rood ledlicht om de collageen productie te verbeteren.

Premium Hydrafacial

De ideale 40+ behandeling. De signature hydrafacial vullen we aan met lymfedrainage, bindweefselmassage, een booster om lijntjes te verminderen en een masker in combinatie met rood ledlicht. 

Peeling + Hydrafacial

De combinatie van een peeling verzorging met de hydrafacial is heel mooi wanneer je te maken hebt met een acne gevoelige huid. De combinatie zorgt voor een uitstekende zuivering en instant glow. Lichte vervelling kan optreden na de verzorging 

voor hydrafacial 3 na hydrafacial 3
voor hydrafacial 5 na hydrafacial 5
voor hydrafacial na hydrafacial hydrafacial
voor hydrafacial 2 na hydrafacial 2
voor hydrafacial 4 na hydrafacial 4-2

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.