Jonge huid

Jonge huid

Kies uit volgende behandelingen:

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en wil je reeds starten je huid goed te verzorgen. Speciaal voor jullie hebben wij enkele top behandelingen voor de jonge huidjes. 

Jonge huid

Overzicht

Perk

Perk is de jonge voorganger van de Hydrafacial. Het is speciaal ontwikkeld om ook de jonge huid een grondige reiniging en verzorging te geven. 

Het perk toestel zorgt voor een zachte gelaatsverzorging die dode huidcellen verwijdert en tegelijk voedingstoffen aan je huid geeft voor die gezonde glow. 

Het leuke aan de Perk behandeling is dat de resterende verzorgingsvloeistof (serum) gewoon GRATIS meekrijgt naar huis. Zo heb je ook thuis het nodige product om je huid in topconditie te houden. 

Gelaatsverzorging

Tijdens de gelaatsverzorging combineren we een goede reiniging, verzorging en dat extra rustmomentje. Is je huid net wat droger dan anders, wil je graag even die uitgebreidere verzorging of heb je gewoon eens even nood aan wat “me time” dan is een gelaatsverzorging ideaal. 

We starten met een dubbele reiniging en scrub van de huid, deze zal de dode huidcellen op een milde manier verwijderen. We gaan verder met het weghalen van zwarte puntjes en de epilatie van de wenkbrauwen. Daarna brengen we een hydraterend masker aan en om af te sluiten eindigen we met een serum en naverzorging. Onze specialistes bekijken met welke verzorgingslijn de gelaatsverzorging wordt uitgevoerd.

Acne Peeling + Led Mask

De acne peeling met blauw Led mask is een uitgebreide behandeling specifiek gericht op de acne gevoelighe huidjes. Deze behandeling kan ook voor de acne huidjes die overgevoelig zijn.

De aangepaste peeling van Image Skincare gaat acne aanzienlijk verminderen en de huidtextuur verbeteren terwijl het blauwe ledlicht de acne bacterie zal doden.

Ideaal voor iedereen te last heeft van acne.

voor acne 2 na acne 2
voor acne 1 na acne 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.