DPL Laser Facials (enkel in Diest)

DPL Laser Facials (enkel in Diest)

Kies uit volgende behandelingen:

Met de DPL Laser Facials kunnen we specifiek en intensief gaan werken op verschillende huidproblemen. Tijdens deze verzorging gebruiken we de nieuwste Lumina DPL Laser. Resultaten zijn zichtbaar na 1 – 4 behandelingen.

De laser is niet voor iedereen geschikt, dus kom zeker eerst even langs voor een intake gesprek.

De nieuwe facials zijn enkel in te boeken in ons salon in Diest (Schaffen).

DPL Laser Facials (enkel in Diest)

Overzicht

Signature laser facial

De Signature Laser Facial is de ideale anti-aging behandelingen die gaat zorgen voor een echte collageen boost. Doordat we gaan werken op het collageen kunnen we de huid gaan verstevigen en fijne lijntjes/rimpels gaan verminderen. Daarnaast gaat deze behandeling niet enkel huidveroudering tegen maar gaat het ook de poriën verfijnen, roodheid en pigmentatie verminderen. 

Je kan ervoor kiezen om de behandeling uit te voeren op gelaat + hals of je kan ervoor kiezen om decolleté hieraan toe te voegen. 

acne laser facial

Bij de Acne Laser Facial gaat er specifiek en intensief gewerkt worden op zowel acne als de acne littekens. Bij de behandeling is ook Led Therapie bij inbegrepen, hierdoor kunnen we aan de hand van led nog extra gaan werken op acne en helpt het daarnaast ook bij het herstel van de huid