Littekens

Kies uit volgende behandelingen:

Een litteken ontstaat als de huid zich herstelt na een beschadiging. Die beschadiging kan het gevolg zijn van een ongeval, een huidziekte zoals bijvoorbeeld acne, of een operatie. 

Littekens kunnen nog roze kleuren door aanwezige doorbloeding, maar zijn soms als volledig wit geworden.

Littekens

Overzicht

DE BEHANDELING

Een littekenbehandeling is erop gericht het uiterlijk van het (acne)litteken te verbeteren door het te veranderen van grootte, dikte en/of kleur.

Tijdens een huidanalyse bespreken we de mogelijkheden en adviseren we een persoonlijk behandelplan.

We kunnen onder andere gebruik maken van medische microneedling, peeling en coagulatie 

WAT IS HET RESULTAAT?

Een effectieve behandeling van littekens zal de littekens minder opvallend en zichtbaar maken. Soms is het zelfs mogelijk ze vrijwel te laten verdwijnen. Dit zorgt voor een rustigere en egalere huid.

Er zal sowieso een behandeltraject nodig zijn voor de behandeling van littekens een eenmalige verzorging gaat hier geen resultaten op bieden. 

HUIDTRAJECT

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Je kan kiezen uit een basic traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 6 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 5 thuisproducten aan 10% korting. 

Daarnaast hebben we ook het deluxe traject bestaande uit een uitgebreide huidscan met intake, 10 gepersonaliseerde behandelingen, evaluatiemomenten en een verzorgingsset van 8 thuisproducten met 20% korting.  

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR DE BEHANDELING VAN JE littekens

Wil je af van je littekens? Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak.