Last van zichtbare littekens op je huid?

Afhankelijk van het type litteken zijn onderstaande behandelingen aangewezen. De behandelingen herhaal je best enkele malen voor een goed resultaat. 

Kom bij enige twijfel zeker eens langs voor een meet & treat behandeling om een correct advies te ontvangen. 

Littekens

Overzicht

Apocalypsis Deep Peel

De Apocalypsis peeling is onze sterkste peeling die fantastische resultaten met zich meebrengt.

Heb je last van littekens in het gelaat. Dan start je best eenmalig met deze peeling.

Na deze peeling mag je je huid 5 dagen niet vochtig maken. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak. De peeling brengt afschilfering en roodheid met zich mee.

Microneedling + peeling

Tijdens deze behandeling starten we met een peeling van de huid. We verwijderen enkele dode huidlaagjes om de needling nog effectiever te maken. 

Microneedling is het met minuscuul kleine naaldjes gaatjes maken in de huid. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen. Dit proces zorgt voor een vermindering van littekens. 

Ideaal in kuurvorm: 5+1 gratis (behandeling elke 2 weken) 

Vivace - Microneedling + radiofrequentie

Vivace – radiofrequentie + microneedling is dé intensere variant op de klassieke microneedling. 

Het verstevigt de huid, zorgt er voor dat de huid voller wordt en pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. 

Na de behandeling ziet de huid er meteen frisser uit en krijg je een gezonde glow. Een aantal weken na de behandeling zult u genieten van de uiteindelijke resultaten; een gezondere, vollere en egalere huid. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard is dit een indicatie en verschilt het advies per persoon.

Na de behandeling is de huid rood. De roodheid gaat na enkele uren verminderen. 

Blijf na de behandeling best 24 uur uit de zon en kom 7 dagen niet onder de zonnebank. 

voor littekens 1 na littekens & acne 1
voor peeling behandeling na peeling behandeling

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.