Littekens

Last van zichtbare littekens op je huid?

Afhankelijk van het type litteken zijn onderstaande behandelingen aangewezen. De behandelingen herhaal je best enkele malen voor een goed resultaat. 

Kom bij enige twijfel zeker eens langs voor een meet & treat behandeling om een correct advies te ontvangen. 

Littekens

Overzicht

Apocalypsis Deep Peel

De Apocalypsis peeling is onze sterkste peeling die fantastische resultaten met zich meebrengt.

Heb je last van littekens in het gelaat. Dan start je best eenmalig met deze peeling.

Na deze peeling mag je je huid 5 dagen niet vochtig maken. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak. De peeling brengt afschilfering en roodheid met zich mee.

Microneedling + peeling

Tijdens deze behandeling starten we met een peeling van de huid. We verwijderen enkele dode huidlaagjes om de needling nog effectiever te maken. 

Microneedling is het met minuscuul kleine naaldjes gaatjes maken in de huid. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen. Dit proces zorgt voor een vermindering van littekens. 

Ideaal in kuurvorm: 5+1 gratis (behandeling elke 2 weken) 

PlasmaLifting

De plasmalifting van littekens is geschikt wanneer je te maken hebt met één litteken of littekens op het lichaam.

De behandeling bestaat uit het geven van kleine pulsen. Deze pulsen gaan de huid “verdampen” waardoor de huid krimpt en moet herstellen. Door de pulsen krijgt de opperhuid een boost en worden littekens verminderd.

Voor de behandeling verdoven we de huid zodat u de pulsen minder gaat voelen. De behandeling is zeer snel waardoor het niet als heel pijnlijk wordt ervaren.
Na de behandeling blijven er kleine donkere puntjes aanwezig. Deze blijven ongeveer 5 tot 11 dagen staan. De dag na de behandeling kan ook zwelling optreden. De zwelling is normaliter na 3 a 4 dagen volledig weg. 

voor littekens 1 na littekens & acne 1
voor peeling behandeling na peeling behandeling

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.