De huid van onze ogen is heel gevoelig en dun. Daarom ontwikkelde wij specifieke behandelingen voor onze ogen. Of je nu de eerste tekenen van huidveroudering wil aanpakken of net de huid onder de ogen extra wil verzorgen. Een behandeling voor elk wat wils. 

 

Ogen

Overzicht

Plasmalifting - Verslapping Oogleden

Plasma Lifting is een methode voor het liften en verstrakken van de huid zonder operatie. Het wordt gebruikt voor het verstrakken van de huid rondom de ogen en het verminderen van rimpels.

De behandeling bestaat uit het geven van kleine pulsen. Deze pulsen gaan de huid “verdampen” waardoor de huid krimpt en strakker wordt.

Voor de behandeling verdoven we de huid zodat u de pulsen minder gaat voelen. De behandeling is zeer snel waardoor het niet als heel pijnlijk wordt ervaren.

Na de behandeling blijven er kleine donkere puntjes aanwezig. Deze blijven ongeveer 5 tot 11 dagen staan. De dag na de behandeling kan ook zwelling optreden. De zwelling is normaliter na 3 a 4 dagen volledig weg.

De behandeling bestaat uit 2 delen. De eerste behandeling en na 6 weken doen we dezelfde behandeling nog een tweede maal. Dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Perk - Ogen - hydrateren, Verhelderen & Ontzwellen

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft.

Door het aanwezige citroenzuur & groene thee verheldert het de delicate huid en geeft een wakkere blik. 

Na de behandeling krijg je het gebruikte oogserum mee naar huis om de behandeling verder te zetten. 

Eyecon Peel + Needling - Anti-aging

Mesoestetic Eyecon, dé anti-aging behandeling bij donkere kringen en fijne lijntjes. De huid rondom de ogen is 5 keer dunner dan de huid op je gezicht. Het afvoeren van afvalstoffen is complexer en afhankelijk van interne factoren en de huid is gevoeliger. Daarom heeft de huid rondom je ogen een specifieke behandeling nodig.

Deze behandeling combineert een zachte peeling met needling om de doorbloeding te verbeteren. Ideale verzorging in kuurvorm.

voor plasmalifting na plasmalifting

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.