Ogen

Kies uit volgende behandelingen:

De huid van onze ogen is heel gevoelig en dun. Door veel onze oogspieren te gebruiken kunnen er rimpeltjes en fijne lijntjes ontstaan. Ook verslapping van het ooglid of onder de ogen kan duidelijk zichtbaar worden. Het is daarnaast ook een heel gevoelige zone die vaak wel die extra aandacht en hydratatie kan gebruiken. 

 

Ogen

Overzicht

De Behandeling

Een behandeling van de ogen is gericht op het eerst in kaart brengen van de problemen aan deze zone. Bij Sibella kiezen we voor een persoonlijke resultaatgerichte aanpak. Met onze gepersonaliseerde huidtrajecten gaan we samen aan de slag om jouw oogcontouren terug in topconditie te krijgen. 

Behandelingen tijdens het traject kunnen bestaan uit onder andere hydraterende booster behandelingen, ionisatie therapie, medische microneedling, …

WAT IS HET RESULTAAT?

Wij zijn jammer genoeg geen tovenaars dus een instant resultaat is bij ons niet aan de orde. Wil je dat je kraaienpootjes verdwijnen en deze volledig weg zijn, dan is er nood aan botox of fillers. Wij richten ons tijdens een huidtraject op het aanwezige huidprobleem en daarnaast op de huid van de ogen te hydrateren, egaliseren en lijntjes & verslapping te verminderen. Met een gezondere blik als resultaat. 

Huidtraject

Bij Sibella ontwikkelde wij unieke gepersonaliseerde huidtrajecten om huidklachten te kunnen verbeteren. Het is jammer genoeg nooit het geval dat met slechts 1 behandeling een huid blijvende resultaten krijgt. Een intensief behandeltraject in combinatie met de juiste thuisverzorging en een uitgebreide begeleiding zijn de ingrediënten voor prachtige resultaten en zichtbare verbetering. 

Voor de oogzone ontwikkelde wij twee traject waarvan één met een uitgebreide scan & analyse van de zone, 10 oogcontour behandelingen in combinatie met 1 thuisverzorgingsproduct aan 10% korting. De andere bevat een uitgebreide huidscan & analyse van de zone, 6 oogcontour behandelingen waarvan 1 plasmalifting in combinatie met 1 thuisverzorgingsproduct aan 10% korting. 

Na de trajecten houden wij een uitgebreide bespreking en geven we adviezen naar onderhoudsbehandelingen & thuisverzorging. 

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR DE BEHANDELING VAN JE oogcontouren

Bij Sibella kunnen we je huid effectief behandelen. Na een grondige huidanalyse bespreken we het mogelijke behandeltraject of kan je kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Maak eenvoudig online je afspraak.