fbpx
Peelings

Een peeling is een dermatologisch middel waarmee er geleidelijk een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoffen. Peelings werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd.

Bij deze behandelingen is het belangrijk om je thuis aan een speciaal huidschema te houden om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren.

Twijfel je welke peeling voor jouw huid het meest geschikt is? Kom dan even langs voor een meet & treat behandeling.

Peelings

Overzicht

Image Skincare Peelings

Met peelings kunnen we een een groot aantal huidprobleem aanpakken (pigment, grove poriën, grauwe huid, littekens, …) & anti-aging werken. Peelings zijn steeds aan te raden in een kuurverzorging van 4 tot 6 behandelingen Deze bestaan in verschillende sterktes: level 1, level 2, level 3.

Start steeds met een level 1 peeling wanneer je nog niet eerder een peeling hebt laten uitvoeren. Na de eerste behandeling kunnen wij dan adviseren of je kan opbouwen in peeling.

Na een peeling kan je ervoor opteren om af te sluiten met het Led Masker. Deze gaat de huid sneller herstellen en kan de peeling nog versterken in zijn werking. Bij een level 3 peel zit altijd het led masker inbegrepen.

Image Skincare Acne Peeling + Led Mask

De acne peeling met blauw Led masker is een uitgebreide behandeling specifiek gericht op de acne gevoelige huidjes.

Deze behandeling kan ook voor de acne huidjes die overgevoelig zijn.

De peeling gaat acne aanzienlijk verminderen en de huidtextuur verbeteren terwijl het blauwe ledlicht de acne bacteriën doden. Ideaal voor iedereen te last heeft van acne.

Apocalypsis Deep Peel

Wil je starten met huidverjonging, littekens verminderen of pigmentatie te verbeteren. Start dan met de Apocalypsis Deep Peel.

Dit is onze sterkste peeling die fantastische resultaten met zich meebrengt. Na deze peeling mag je je huid 5 dagen niet vochtig maken. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak. Deze peeling brengt afschilfering en roodheid met zich mee.

Deze peeling doe je best 1x per jaar om de huid een ultieme boost te geven.

Cosmelan Kuur

Voor de behandeling van pigment met hormonale oorzaak doen wij beroep op onze Cosmelan behandeling.

Dit is een intensieve behandeling waarbij wij het pigment aanzienlijk kunnen verminderen tot volledig verwijderen.

De cosmelan kuur bestaat uit 3 behandelingen in onze praktijk en 3 producten voor thuisgebruik.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

Laser Ontharing

MEGA PAKKET KORTING

Pakket 1

Oksels + Bikini groot

€100

Pakket 2

Oksels + Bikini Groot + Onderbenen

€200

Pakket 3

Oksels + Bikini Groot + Volledige benen + Volledige armen

€400

Boek je eerste afspraak tussen 1 januari 2020 en 31 januari 2020 en geniet van deze prijzen voor de volledige behandelduur

*Behandelingen elke 6 – 8 weken

Gelukkig nieuwjaar 2020!

Vanwege het hele team bij SIbella wensen we je een gelukkig nieuwjaar!