Peelings

Een peeling is een dermatologisch middel waarmee er geleidelijk een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoffen. Peelings werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd.

Bij deze behandelingen is het belangrijk om je thuis aan een speciaal huidschema te houden om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren.

Twijfel je welke peeling voor jouw huid het meest geschikt is? Kom dan even langs voor een meet & treat behandeling.

Peelings

Overzicht

Image Skincare Peelings

Met peelings kunnen we een een groot aantal huidprobleem aanpakken (pigment, grove poriën, grauwe huid, littekens, …) & anti-aging werken. Peelings zijn steeds aan te raden in een kuurverzorging van 4 tot 6 behandelingen Deze bestaan in verschillende sterktes: level 1, level 2, level 3.

Start steeds met een level 1 peeling wanneer je nog niet eerder een peeling hebt laten uitvoeren. Na de eerste behandeling kunnen wij dan adviseren of je kan opbouwen in peeling.

Na een peeling kan je ervoor opteren om af te sluiten met het Led Masker. Deze gaat de huid sneller herstellen en kan de peeling nog versterken in zijn werking. Bij een level 3 peel zit altijd het led masker inbegrepen.

Image Skincare Acne Peeling + Led Mask

De acne peeling met blauw Led masker is een uitgebreide behandeling specifiek gericht op de acne gevoelige huidjes.

Deze behandeling kan ook voor de acne huidjes die overgevoelig zijn.

De peeling gaat acne aanzienlijk verminderen en de huidtextuur verbeteren terwijl het blauwe ledlicht de acne bacteriën doden. Ideaal voor iedereen te last heeft van acne.

Apocalypsis Deep Peel

Wil je starten met huidverjonging, littekens verminderen of pigmentatie te verbeteren. Start dan met de Apocalypsis Deep Peel.

Dit is onze sterkste peeling die fantastische resultaten met zich meebrengt. Na deze peeling mag je je huid 5 dagen niet vochtig maken. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van je afspraak. Deze peeling brengt afschilfering en roodheid met zich mee.

Deze peeling doe je best 1x per jaar om de huid een ultieme boost te geven.

Cosmelan Kuur

Voor de behandeling van pigment met hormonale oorzaak doen wij beroep op onze Cosmelan behandeling.

Dit is een intensieve behandeling waarbij wij het pigment aanzienlijk kunnen verminderen tot volledig verwijderen.

De cosmelan kuur bestaat uit 3 behandelingen in onze praktijk en 3 producten voor thuisgebruik.

Door een samenwerking in thuisbehandeling en praktijk behalen wij schitterende resultaten.

Behandeling in de praktijk:

  • Intake Gesprek (gratis): We bekijken samen wat we voor jouw huid kunnen betekenen en bespreken het volledige Cosmelan Traject
  • Eerste behandeling: 3 dagen voor het Cosmelan masker plaatsen wij een zachte peeling. Hierdoor gaat het Cosmelan masker beter op de huid inwerken.
    • Cosmelan Masker behandeling: deze dag is het belangrijk dat je 8 tot 12 uur de tijd hebt om het masker te laten inwerken. Je plant dus best in dat je een volledige dag thuis bent. Het masker kan sterk prikken en branderig aanvoelen. Dit is een normale reactie van de huid. Na het masker zal je huid ook rood zijn voor enkele dagen.
  • Twee dagen na het masker kom je terug voor een controle
  • Na 14 dagen kom je nog eens terug voor een plaatselijke Cosmelan masker behandeling. Enkel op de donkere vlekjes zetten we nog eens het masker. Deze mag weer 8-12 uur inwerken.
  • 14 dagen na de vorige afspraak kom je opnieuw terug voor controle en een afsluitende hydraterende verzorging

Behandeling thuis:

Bij het traject zitten ook je producten voor thuisgebruik. Zonbescherming, Cosmelan 2 crème en een nachtverzorging.

voor peeling behandeling na peeling behandeling

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor acne 2 na acne 2
voor acne 1 na acne 1

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.

voor cosmelan 1 na cosmelan 1
voor cosmelan 2 correct na cosmelan 2 correct
voor cosmelan 3 na cosmelan 3
voor cosmelan 4 na cosmelan 4
voor cosmelan 5 na cosmelan 5

Gebruik de slider in het midden van de afbeelding (het knopje met de twee pijltjes < >) om de voor en na foto te bekijken.